19 dagar bröllopet upptäcker hon rysliga sanningen – då tar maken ett drastiskt beslut

Bara 19 dagar efter sitt drömbröllop var Justice Samper ute och körde med sin bil. Hon skulle precis svänga vänster när en annan bil kraschade in i henne, med väldigt hög fart.

Justice överlevde mirakulöst, men några veckor senare vaknade hon upp och gjorde hon en hjärtskärande upptäckt. 

I takt med att hon skulle inleda rehabiliteringen visade det sig att Justice drabbats av Posttraumatiskt stressyndrom och att hon hade talsvårigheter.

Läkarna fick också veta att Justice inte kunde komma ihåg någonting från 5 veckore före kraschen. Allt var helt svart – inkluvise hennes bröllopsdag. 

Hennes man, Jeremy, blev förkrossade när han insåg vad som hänt. Men i stället för att gräva ned sig funderade han ut en plan.

Med hjälp av grannar och vänner i samhället gav sig Jeremy tusan på att han skulle återskapa bröllopsdagen, bit för bit.

Godhjärtade människor donerade de pengar som paret som behövde för att göra om bröllopet på nytt – Jeremy fick in cirka 90 000 kronor. 

I rörande videon nedan får vi se Justice och Jeremy säga sina löften en andra gång och det var lika vackert, om inte vackare, än första gången.

Detta är vad äkta kärlek handlar om!

Det finns två saker jag tar med mig från denna historia; dels blir jag rörd över Jeremys fina gest till sin hustru, dels blir jag varm i hjärtat av hur många främlingar, vänner och närstående som ställde upp med pengar och engagemang så att paret kunde få göra om bröllopet. 

Världen behöver mer kärlek & vänlighet, dela gärna vidare om du håller med.