Efter hemska olyckan: Nu vill mamman varna andra för att använda populära barntillbehöret

Alla småbarnsföräldrar har sina egna knep för hur de ska lyckas sköta alla vardagssysslor medan de alltid har barnet under uppsikt. Men visst kan det vara knepigt ibland att laga mat, duscha eller hinna med ett snabbt toabesök om du har ett barn som aldrig vill sova eller sova i sin egen säng.

När barnen är riktigt små är det mysigt för både förälder och barn och vara tätt inpå kroppen, därför är det mycket populärt att bära sitt barn på magen i en bärsele eller sjal. Dessutom får du händerna fria att göra andra saker med.

Facebook/MollyLandis

Molly Landis var nybliven mamma och älskade att bära sin nyfödda dotter i en sjal på magen, något hon gjorde nästan jämnt.

Men en dag i oktober 2016 skulle det visa sig att hon och hennes dotter verkligen hade änglavakt.

Hennes dotter som aldrig brukade somna själv hade för första gången i sitt liv somnat i sin vagga.

Wikipedia

Därför satt hon inte i sjalen på Mollys mage denna gången när hon höll och fixade i köket, något hon alltid gjorde annars.

Just den här kvällen skedde en hemsk olycka, någonting på spisen exploderade och Molly fick hemska brännskador på hela bröstet, i ansiktet och på halsen.

Precis på den plats där hennes bebis annars brukade ha sitt huvud.

Efter att ha berättat om olyckan för sina vänner, och de visade sig att alla precis som Molly ofta hade sina barn på magen även när det höll på i köket, kände Molly att hon var tvungen att dela med sig av sin historia.

Facebook/MollyLandis

Det är inte konstigt att hennes inlägg har fått över 25 000 delningar.

”Det är hemskt smärtsamt,” skriver hon i sitt inlägg på Facebook, men hon kan inte sluta tänka på vilken änglavakt hon haft eftersom att hennes dotter klarade sig oskadd.

Självklart är det ett jättebra hjälpmedel många gånger, men tänk en gång extra på vad du håller på med så att du inte utsätter ditt barn för fara.

Här kan du läsa Mollys inlägg:

Dela gärna detta livsviktiga inlägg med dina vänner på Facebook, så att de också kan vara försiktiga i framtiden!