Efter månader av dejtande – då gör flickvännen skräckfyllda upptäckten som förändrar deras liv

Oväntade saker kan hända på första dejter. Men att faktiskt rädda någons liv, är nog få personer som är med om när man dejtar någon.

Men för 20-åriga studenten Emma Mayor blev det verklighet.

Nu berättar hon den otroliga historien.

Att dejta någon ny kan vara nog så svårt i verkligheten eller att träffat någon via en dejtingsajt. Det är förväntningar och man vet inte riktigt vad som komma skall.

Men för 20-åriga Emma Mayor blev en dejt med James något hon sent skulle glömma.

För The Mirror berättar hon hur hon matchade med James på dejtingappen Tinder först på skämt, men att det sedan växte sig till något större.

Det var efter några dejter som Emma gjorde den skrämmande upptäckten.

https://www.instagram.com/p/BqAi-dMFPKM/

Emmas fruktansvärda upptäckt – efter månader av dejting

Hon skulle krama James när hon upptäckte en knöl på hans rygg och bad honom att uppsöka vård.

– Jag trodde att det skulle vara en cysta, men jag insåg att det också kunde vara något mycket värre, berättar James för The Mirror.

Och tragiskt nog så var det.

Emma: ”Jag räddade vår framtid tillsammans”

På sjukhuset undersöktes James där läkarna konstaterade att han fått Ewings sarkom, en sällsynt cancer som han fick behandling för i 13 månader.

– Innan jag upptäckte tumören hade jag bara känt James i fem månader. James säger alltid till mig att jag räddade hans liv. Men så är inte fallet. Jag räddade inte bara honom, jag räddade vår framtid tillsammans, säger Emma till The Mirror.

https://www.instagram.com/p/BxQZFJVFYMw/

Så är James hälsa i dag

Nu är James helt frisk igen efter sina långa och svåra behandlingar. Han ser fram emot en framtid tillsammans med Emma och starta en familj tillsammans en dag.

– Vi är lyckliga och ser fram emot vad som kommer nu, vilket förhoppningsvis blir ett hem, giftermål och en familj en dag. Vi har skämtat om denna otroliga historia som vi kommer berätta för våra barn en dag eller vilka tal som människor kommer hålla på vår bröllopsdag, säger Emma.

Underbart att höra att du klarade dig James och att er kärlek är starkare än någonsin! Styrkekramar till er båda! Länge leve kärleken!