Efter skilsmässan: Tv-profilen Peppe Engs ovanliga beslut

Programledaren Peppe Eng har skilt sig från sin fru Solveig Eng. 

Efter 48 år tillsammans väljer paret att gå skila vägar. 

– Det får ta den tid det tar, men vi måste börja ta tag i det när vi kommer hem, säger Peppe Eng till Expressen

 
© TT Nyhetsbyrån

Tv-profilen, som deltog i Let’s dance 2006 och varit programledare i TV4 i många år, har tagit ut skilsmässa med hustrun Solveig. 68-årige Eng har varit tillsammans med sin exfru sedan de var 20 år gamla. 

Men paret mår bra efter beslutet. 

– Det är klart att det är ingen bra grej egentligen, det är ju ingen som mår bra av något sådant där. Men jag mår förhållandevis bra, och det gör frugan också. Men annars, det är som det är, säger Peppe Eng till Expressen.

Samtidigt har de inte flyttat från varandra. Tanken är att de ska flytta isär. Men nu är de i stället på sitt lantställe i Skåne tillsammans. Där spelar Peppe en hel del golf. 

– Vi är fortfarande nere i Skåne, det får vi tar när vi kommer hem. Det får ta den tid det tar, men vi måste börja ta tag i det när vi kommer hem, säger Peppe Eng.

Efter att paret berättade om sin skilsmässa offentligt har många beklagat sig. Peppe berättar att folk tycker det är tråkigt, men att de inte vill kommentera det ytterligare.

Peppe Eng vid Aftonbladets tv-gala 2007. © Wikimedia commons

En skilsmässa är aldrig rolig men jag hoppas någonting gott kommer ur det. Det är ju ändå det som är huvudsaken. Dela om du håller med. 

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna