Efter tuffa året – här vinner covidsjuksköterskan Charlotte storvinst på Triss: ”Plåster på såren”

Efter ett tufft år vid pandemins frontlinje vände det för covidsjuksköterskan Charlotte, 44. I helgen fick hon och maken lämna Borås för Stockholm, för att skrapa Triss i Nyhetsmorgon. Därifrån åkte Charlotte med en kvarts miljon mer på kontot. 

– Det känns jättebra. Det var mer än vad vi hade räknat med, säger sjuksköterskan Charlotte till Expressen.

44-åriga Charlotte från Dalsjöfors arbetar som sjuksköterska i Borås kommun. Det senaste året har varit särskilt slitsamt för alla inom vården, i och med pandemin och de måga som insjuknat. 

Hösten ser dock betydligt ljusare ut för för Charlotte, på fler än ett sätt. 

Sjuksköterskan vann kvarts miljon

När Charlotte skrapat fram tre tv-symboler på en trisslott hemma i Borås åkte hon och maken upp till Stockholm för att skrapa i söndagens direktsändning.

– Jag jobbar som sjuksköterska så det är ju framför allt som ett litet plåster på såren, säger Charlotte i en intervju med Expressen efteråt. 

Foto: TV4

Charlotte valde trisslott nummer 17, vilken visade sig innehålla en vinst på 250 000 kronor. 

”Tror inte riktigt man fattar”

Efter att Charlotte skrapat och blivit en kvarts miljon rikare åkte hon till hotellet i Stockholm för att meddela sina barn och sin make. 

 – Både min man och mina barn blev också väldigt glada. Men jag tror inte riktigt att man fattar förrän pengarna är på kontot, säger Charlotte

Foto: TV4

Vad de ska göra med vinstpengarna har de inte hunnit bestämma. Men när hon får frågan i direktsändning i TV4:s Nyhetsmorgon säger hon att de länge drömt om en resa till London. Som nu kanske kan bli av tack vare vinsten. 

Plåster på såren

Utöver det finns en stor chans att delar av pengarna går till renovering hemma, berättar hon för TV4.  

Vinsten på 250 000 kronor kändes lite extra bra efter ett hårt år präglat av covid-19, menar Charlotte. 

– Jag jobbar som sjuksköterska så det är ju framför allt som ett litet plåster på såren, efter den tuffa tiden på jobbet under pandemin. Så det här är verkligen en bonus för oss, säger Charlotte till Expressen.

Få vårt nyhetsbrev

* indicates required