Elvis barnbarn har vuxit upp – ta en titt och se om du hittar några likheter med Kungen

Hela världens Elvis Presley behöver ingen närmare presentation. I alla fall inte hans karriär som artist och skådespelare. Men däremot så vet man kanske inte lika mycket om Elvis privatliv. Den första maj 1967 gifte han sig med Priscilla Beaulieu och tillsammans fick de dottern Lisa Marie. Elvis hann tragiskt nog inte uppleva dotterns framgångar i samma bransch som Kungen själv – och missade ynnesten att bli morfar.

I dag är hans barnbarn Riley Keough 28 år gammal. Kolla in bilderna på henne här nedanför.

Ser du några likheter med den store Elvis?

Enligt mig och många andra var han den störste – Elvis Presley. Det kanske starkaste argumentet för detta är att han sålt över 1 miljard skivor världen över. Mer än någon annan artist genom tiderna.

Wikimedia

Dottern Lisa Marie följde i pappas fotspår och blev också hon en framgångsrik artist och skådespelerska. 1989 fick hon dottern Riley tillsammans med sin första make Danny Keough. Sorgligt nog hade morfar Elvis redan lämnat jordelivet, och morfar och barnbarn fick aldrig träffas.

Instagram

Riley valde efternamnet Keough för att slippa all uppståndelse som hade lagts på henne som Lisa Maries barn och Elvis barnbarn, men hon valde att gå i föräldrarnas fotstpår vad gäller val av yrke. Hon är i dag en framgångsrik skådespelerska och modell.

Wikimedia

Många menar att Elvis och Riley är väldigt lika varandra med näsan och ögonen som största likhet. Kan du se likheterna med morfar?

Instagram/Wikimedia

Känner du några Elvis-älskare? Sprid då vidare till dem, så att de får chansen att se hur hans barnbarn ser ut i dag.