Emma gav pantburkar till hemlös – när hon såg vad han gjorde med pengarna brast hon ut i gråt

Ett par pantburkar kanske inte är så mycket värda i allas ögon, men för mindre lyckligt lottade kan de göra stor skillnad, därför valde Emma Eriksson att skänka sin pant till en man som satt utanför Lidl i Vetlanda. Vad han gjorde som tack fick hennes ögon att fyllas med tårar. 

När 25-åriga Emma Eriksson skulle in på Lidl och handla med ettårige sonen Elliot fick hon se att en man satt utanför och bad om pengar. Emma brukar ge bort sina mynt, men då hon inte hade några på sig gav hon istället bort all sin pant. Därefter gick hon in på Lidl och handlade. 

När Emma kom ut från butiken hörde hon hur någon ropade efter henne, det var den hemlöse mannen som ville ge ettårige Elliot något.
– Han hade köpt en lastbil till honom. Jag sa att jag verkligen inte behövde den utan att han skulle få pengarna, men han insisterade, berättar Emma för Aftonbladet

Elliot sken upp när han fick se lastbilen och satte sig brevid mannen och gjorde brummande ljud. Emma blev så rörd av mannens osjälviska handling att hon delade med sig av berättelse på Facebook, där hon skrev att hon fick tårar i ögonen.
– Jag hade sådan glädje inom mig och ville dela med mig av den till alla andra. Ibland kan något så litet som bara några burkar göra stor skillnad för någon annan. Jag kommer fortsätta att ge. Det här ändrar ingenting. Det här har bara givit mig en ännu bättre känsla för att fortsätta ge, säger hon till Aftonbladet

Den här mannen kunde tagit alla pengar själv men valde att köpa en present åt pojken för att visa sin tacksamhet. Glöm aldrig att en liten handling för dig kan betyda mycket för någon annan. Dela gärna om du också tror på medmänsklighet.