En fjäril landar på klänningen och bruden brister ut i gråt. Anledningen är hjärtskärande.

Det är få saker som gör mig riktigt ledsen. Men en av dem är cancer, speciellt när det drabbar barn. Den här historien berörde mig väldigt mycket. Den är både sorglig och väldigt fin, och därför vill jag dela den med er.

För två år sedan förlorade Amanda sin sexåriga dotter Azalee i cancer. Dottern lämnade efter sig ett stort hål i sin mammas hjärta.

Bildkälla: Facebook

01

Bildkälla: Facebook

02

Efter dotterns död träffade Amanda sin själsfrände, Chip, och planerade att gifta sig. Men tanken på att ha ett bröllop utan sin älskade dotter var omöjlig. Så hon bad sin vän fotografen Ashley Frantz att försöka få med dottern på bilderna också.

Bildkälla: Facebook

07

Men hjälp av modern teknik kunde fotografen redigera in bilder på Azalee på bröllopsbilderna. Hon berättar att de var de svåraste, men också vackraste bilder hon tagit.

Bildkälla: Facebook

03

Azalee älskade att rita, och för att hedra sin dotter lät Amanda brodera in en av hennes teckningar på klänningen. Tre små hjärtan prydde hennes rygg under vigseln.

Bildkälla: Facebook

04

Under vigseln släppte Amanda och Chip fjärilar för Azalees skull, men när Amanda tittade ner på sin klänning såg hon något fantastiskt. En av fjärilarna hade landat på henne, och hon valde att se det som ett tecken från sin dotter. Den satt där en stund, nära hennes hjärta, så att fotografen kunde ta en bild.

Bildkälla: Facebook

06

Jag blev tårögd när jag läste om Amandas bröllop, och hennes sorg efter dottern. Cancer är en fruktansvärd sjukdom, och jag önskar att ingen ska behöva gå igenom det Amanda och hennes familj har gjort.

Jag är så glad att Amanda och Chops bröllop blev så fint. Tror du också att fjärilen var ett tecken från dottern? Dela gärna med dig av den här vackra historien till dina vänner, och berätta vad du tycker.

Publicerad av Newsner familj: