En helt underbar pojkvän skapar vad som för alltid bör bli Årets julklapp.

Att hitta bra julklappar kan vara det svåraste som finns. Inte sällan har man sprungit runt på stan för att hitta något passande, och inte allt för sällan har det blivit något alldeles för dyrt, som ändå inte uppskattats särskilt mycket hos den som fått den. Extra svårt är det när man ska ge något till den man älskar. För då känns det ju så himla viktigt. Men inte längre. För nu har en av världens mest perfekta pojkvänner skapat vad som kan var den bästa julklappen någonsin? Dessutom är den väldigt billig.

Pojkvännen som gjorde detta har inte avslöjat sitt namn, utan bara laddat upp bilderna för spridning. Här börjar han bara med en enkel burk. Går att köpa för några tior på många olika affärer. Men tänk på att det ska vara en ganska stor burk.

Vi har fått bilderna från Imgur.

burktom

Sedan började han skriva lappar i tre olika färger. Tre färger är ganska lagom, men du kan använda fler eller färre.

underarbetet

Sedan skrev han en massa lappar och fyllde hela burken.

lapparfull

Han prickar av tre olika kategorier: Minnen, citat och anledningar.

hurdetfunkar

När han vänder på burken så förstår ni vad det ska vara bra för. Han har skrivit ner 365 lappar i tre olika kategorier. Minnen och stunder han delat med sin flickvän. Olika citat. Samt det sista: Anledningar till att han älskar henne.

beskrivningnara

Så här ser resultatet ut i full storlek.

lapparfullbeskrivning

Oavsett om ni vill hylla den romantiska pojkvännen eller om ni vill uppmärksamma det så att fler får en fin julklapp så tycker jag ni gör rätt i att dela det här på knapparna nedan.

Klicka gärna i gilla också om du tycker det här var inspirerande.