Ensamstående pappan och hans son blir hemlösa. Då kommer plötsligt en främling och förändrar deras liv fullständigt.

Det är inte lätt att vara ensamstående förälder. Ekonomin blir ofta mer ansträngd och det är svårt att få tiden att räcka till för att få ihop allt.

James är ensamstående pappa och har haft det mycket tufft. Nu har han precis flyttat från New York till Denver för att ge sin son ett bättre liv.
”Anledningen till att jag flyttade är för att min son ska ha en trygg plats. Och jag vill att han ska uppleva saker som jag aldrig gjorde när jag växte upp”, säger James.

Skärmavbild 2015-11-04 kl. 10.43.46

Men det är inte så lätt att starta om i en ny stad. James har ett jobb på gång men det blir något strul med stället där han skulle bo med sin son så de blir hemlösa.

Skärmavbild 2015-11-04 kl. 10.45.24

TV-värden Leon Logothetis träffade James under sin tour #GoBeKind där han reser runt i USA för att hjälpa människor på olika sätt.

Skärmavbild 2015-11-04 kl. 10.43.23

När Leon berättar hur han ska hjälpa James brister han ut i gråt av lycka. Jag får också lite tårar när jag ser hur rörd James blir.

singelpappa

Jag önskar James och hans son lycka till och hoppas att löser sig för dem. Detta är också en påminnelse om att vi måste ta hand om våra medmänniskor och uppskatta det vi har.

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna