Ensamstående mamman tvingas bo i ett garage – men titta hur briljant hon inrett insidan

En trygg och fin miljö att växa upp i är något alla föräldrar vill kunna ge sina barn, men som ensamstående flerbarnsmamma kan möjligheterna vara begränsade, och man får ta vara på de resurser man har. 

När ensamstående tvåbarnsmamman Nicole Jones råkade ut för en kraftig hyreshöjning i San Francisco Bay hade hon inte råd med en vanlig bostad längre. Alternativet var att hyra ett garage. Men vad Nicole gjorde med insidan visar verkligen hur mycket man kan åstadkomma om man är lite kreativ.

Att tvingas hyra ett garage för att ge sina barn ordentligt husrum och tak över huvudet är inget en förälder önskar, men vissa har tyvärr inget val. Nicole Jones är en av dem. 

När hyrorna höjdes i ett av Kaliforniens dyraste områden var ett garage allt Nicole hade råd med för henne och barnen. Nicole använde dock sin kreativitet för att göra det bästa hon kunde av situationen, vilket resulterade i en mysig insida som hon säger att både hon och barnen trivs i. 
– Jag vet att det är ett garage, men det här var finare än allt annat jag tittat på som var dubbelt så dyrt, säger Nicole till TV-kanalen Inside Edition

I inslaget nedan ser du hur Nicole möblerat garaget som rymmer 25 kvadratmeter: 

Att hyra garaget kostar ungefär 8 000 svenska kronor i månaden, och med Nicoles bartenderlön är det var hon kan ha råd med. 

Även om hon är glad över hur hon lyckats lösa krissituationen för sin familj så hoppas hon kunna ha råd med något större för barnens skull. 

Säga vad man vill, men tvåbarnsmamman som inte har råd med annat har iallafall använt sin kreativitet för att få barnen att trivas. Dela gärna för att inspirera andra som bor på en liten yta. 

 

 
 

Läs mer om...