Mamman blir hemlös efter tornadon – då låter miljonären henne flytta in och betala 9 kr i hyra

Sedan tornadon lämnat mamman Cathrine, hennes rullstolsburna dotter Amber och servicehunden Maggie hemlösa såg livet hopplöst ut för familjen Jenkins.

Dom hade ingen aning om att en för dom helt okänd man skulle komma att bli deras räddning.

Denna historia som nästan verkar otrolig utspelar sig i Colleyville, Texas. I flera veckor hade familjen bott hos olika släktingar efter att tornadon totalförstört deras hus, men de visste att det inte skulle gå i längden. Det var särskiljt svårt för Amber vars rullstol skapade problem.

Släktingarnas hus var inte anpassade för rullstol och det blev svårt för henne att ta sig fram.

När miljonären Ron Sturgeon fick höras talas om familjens missöde sa han att det var som att en glödlampa tändes, han hade två stora herrgårdar som stod tomma. Ron som själv blev hemlös efter att hans pappa dog när Ron var liten visste hur det kändes.

Han visste direkt att han var tvungen hjälpa familjen, han var dessutom en riktig hundälskare. Han hörde av sig till familjen och erbjöd dem att hyra en av hans herrgårdar som är värd drygt 13 miljoner kronor för bara 9 kronor i månaden. 

Amber är jätteglad och tacksam över Rons generositet, och säger att hunden Maggie älskar att springa runt i trädgården. Äntligen kan familjen känna sig trygg.

Ron kommer att göra samma sak med den andra herrgården som än så länge står tom.

Här kan du se ett inslag om familjen Jenkins:

Dela om du också tycker att detta är en fantastisk historia!

Publicerad av Newsner familj