Familjen hedrar döda mamman genom att fortsätta förverkliga hennes dröm

Ibland ser man något som griper så hårt tag om ens hjärta så att det känns som om det går sönder. Det här är en sådan sak.

I videon nedan läser systrarna Emma och Lily Creekmore upp dikter för sin mamma Trisha. En underbar och vacker stund, men samtidigt också otroligt sorglig. Två veckor senare dog mamman.

Läs hela den hjärtskärande historien här nedan.

Familjen Creekmore älskar att resa. Mamma Trish, pappa David och döttrarna Emma och Lily planerade ständigt nya äventyr och var alltid på språng. Men 2004 hände det som inte får hända – varje familjs värsta mardröm. Trish diagnostiserades med bröstcancer.

Bildkälla

Det skakade om hela familjens värld. Trish och David beslutade sig för att kämpa, och om de klarade sig igenom detta skulle de resa ännu mer. Flickorna var fortfarande små då, och Trish fantiserade om att resa jorden runt med dem när de blev äldre.

Det gav hennes styrkan att kämpa.

Trish blev starkare och familjen hann med många äventyr tillsammmans. Men 2010 kom cancern tillbaka, och nu var det riktigt allvarligt. Tros att Trish var sjuk hann de åka både till Costa Rica och Afrika de följande två åren. Men 2012 blev Trish riktigt sjuk.

Hennes kropp orkade inte längre och i oktober 2012 dog Trish, omgiven av sin familj.

Bildkälla

De hann ungefär med hälften av de resor som de hade planerat innan Trish dog. Trots att familjen var förlamad av sorg lovade David sin fru att fortsätta upptäcka världen med döttrarna. Trish skulle vara med dem i tanken hela tiden.

Familjen har fortsatt med sina äventyr, och sedan 2015 har de även med sig Davids nya fru, Amanda.

Bildkälla

David berättar att han är glad att döttrarna växt upp och blivit så starka tjejer. Trots allt de tragiska de varit med om så ser de positivt på livet idag, och vill upptäcka världen med sin familj.

Familjen delar sina äventyr på sin blogg och youtubekanal, och där har de även valt att gå ut med en mycket gripande video från Trish sista tid i livet. I filmen läser döttrarna upp varsin dikt för sin mamma. Det blev deras sista farväl eftersom Trish dog två veckor senare.

Här nedan kan du se klippet. 

Jag blev så berörd av den här familjens historia. Jag beundrarna verkligen tjejernas styrka och mod och önskar dem all lycka till i livet.

Dela gärna artikeln om du också blev berörd.

Publicerad av Newsner familj