Familjen kräver att gravida kvinnan gör sig av med hundarna – då svarar hon med dessa hämndbilder

För vissa är hundar och bebisar ett bra team, men alla håller inte med. När Sanjana och hennes kärlek Raheja berättade för sina nära och kära att de skulle få barn blev de förvånade över deras reaktioner. Flera av dem var nämligen negativt inställda till parets många hundar, och uppmanade dem att göra sig av med dem. 

Hundälskaren Sanjana vägrade, och svarade istället med hämndfoton på Facebook. 

Aditya Raheja och Sanjana Madappa blev överlyckliga när de fick veta att de väntade barn för första gången, och självklart ville de dela sin goda nyhet med nära och kära. 

Även om de flesta reaktioner var positiva, så förvånades paret över hur många som la sig i det faktum att de hade många hundar, då de menade att dessa skulle vara ett problem. 

Sanjana arbetar för en djurräddningsorganisation vid namn CUPA, i parets hemstad Bengaluru i Indien. Genom den har hon adopterat fem hundar och vid flera tillfällen haft andra hundar i hemmet. Paret älskar hundarna, därför blev de både förvånade och besvikna när nära och kära talade negativt om att ha dem i huset. 
”Både min familj, mina vänner och till och med läkaren sa att jag skulle göra mig av med mina hundar, att mina bebisar måste komma först”, skrev Sanjana i ett inlägg på Facebook.

Sanjana som arbetat med hundar i åratal lät sig dock inte påverkas, hon var fast besluten om att behålla sina älskade hundar, vilket möttes av protester. 

Som svar på de negativa kommentarerna kom Sanjana och Aditya på hur de skulle få tyst på omgivningen. De anlitade en fotograf som tog fantastiska bilder på paret och hundarna, och bilderna talar sitt tydliga språk.

Facebook/Shravan Krishnan

Sanjana och Aditya tillsammans med en av de små.

Facebook/Shravan Krishnan

Hela familjen samlad, innan lille bebisen anlände. 

Facebook/Shravan Krishnan

En höggravid Sanjana tillsammans med en av de minsta hundarna i familjen. 

Facebook/Shravan Krishnan

”Jag kan inte komma på någoting som hade förberett mig bättre på att bli mamma än mina fluffiga barn”, skriver Sanjana på Facebook, där hon uttrycker sin tacksamhet till sina hundar som gav henne kärlek fram till att lille sonen föddes. 

Hundar är lojala och beskyddande djur, och för Sanjanan och många andra är de inte ett hinder när man skaffar barn. Dela gärna om du håller med.