Familjen kunde inte uppfylla dödssjuka flickans sista önskan – då gör främlingen det otänkbara

Cancer är en förrädisk sjukdom som i många fall inte går att stoppa, och allt för många gånger avslutar den liv alldeles för snabbt. Vem som helst kan bli sjuk, därför är det viktigt att ta vara på tiden man har med de som drabbas. 

När familjen Gonzalezs lilla dotter blev sjuk i cancer ville de göra allt för att göra hennes sista tid i livet så bra som möjligt. Dock hade familjen dåligt med pengar och kunde inte uppfylla hennes önskan, men då klev främligen in och gjorde något makalöst. 

När lilla Mackenzie Gonzalez fått veta att hon hade allt mellan tre veckor och tre månader kvar att leva blev familjen desperata att göra henne sista tid i livet till den bästa möjliga. Mackenzies högsta önskan var att få åka på kryssning där det fanns vattenrutschkana, men organisationen ”Make-a-wish” ville inte tillgodose det eftersom det var oroliga att Mackenzies ärr från operationerna skulle skadas. 

Facebook/Yovany Gonzalez

Familjen hade dåligt ställt och bestämde sig för att boka en billig kryssning, den dyraste de hade råd med, och det var på väg dit som det fantastiska hände. 

På parkeringen i anslutning till båten stod en lyxig blänkande bil med två kvinnor i. De hade problem att starta bilen vilket gjorde att pappa Gonzalez gick fram och hjälpte dem. Medan de pratade kom det fram att en av dem ägde ett kryssningsfartyg. Kvinorna tackade pappan för hjälpen och sedan skildes de åt, det berättar Liftable

En vecka senare ringer kvinnan familjen och säger att de ska få bo i fartygets största svit, och de blir bjudna på all mat och alla aktiviteter under kryssningen. 

Facebook/Sue Bennett Gonzalez

Mackenzie fick åka vattenrutschkana och leka med sin familj. Inte nog med det så blev de upphämtade i limousin. 

Facebook/Yovany Gonzalez

Familjen hade en fantastisk resa och Mackenzie hade ett stort leende på sina läppar under hela turen, tack vare att en främlings godhet. Vi bör alla lära oss av att göra vad vi kan för de som behöver det, det kan betyda hela världen för någon. Dela gärna om du håller med.