Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Familjen ska precis ta ett foto och blir avbrutna av en gravid kvinna. När de får reda på vem det är… WOW!

Under 2013, förlorade Holly och Darren deras tvillingar, Brinly och Jude, när de bara var 18 och 21 veckor gamla. Året därpå, åkte parets familj till den vackra platsen Miltnomah Falls i Portland, Oregon, för att hålla en minnesstund för bebisarna. I filmklippet här nedan får vi se när hela sällskapet ska ta en gruppbild vid vattenfallet när en gravid främling kommer och ställer sig längst fram vid Holly och Darren. När de berättar för resten av familjen vem främlingen är, chockas allihop och ger den mest underbara reaktion jag har sett på länge!

Efter att tvillingarna gick bort, en vän till Holly och Darren berättade att hon frivilligt kunde bära deras resterande embryos som en surrogatmamma. Försöket var lyckat hon blev gravid.

Men Holly och Darren berättade den stora överraskningen för resten av familjen förrän surrogatmamman var 24 veckor gravid.
De bestämde sig för att berätta den stora nyheten när alla var vid Multnomah Falls under den mest briljanta och oväntade sätt.

Alla var i position för en gruppbild, när en gravid kvinna i en blå topp kommer in i bild och ställer sig med resten av familjen längst fram.

Du kan föreställa dig förvirringen bland resten av familjen och den stela stämningen som uppkom.

Holly hade en ”främling” som filmade hela scenen när Holly tar på surrogatmammans mage och presenterar henne som deras surrogatmamma för hela sällskapet. Att barnen i magen är Holly och Darrens tvillingar och den som filmade var surrogatmammans make.

När familjen förstår vem främlingen är och att hon är gravid med Holly och Darrens tvillingar bryter alla ihop i tårar och surrogatmamman får ett varmt välkomnande.

– Detta var det mest fantastiska en människa kunde göra för oss. Surrogatmamman var 46 år gammal när vi gjorde det här och vägrade ta emot pengar av oss, vi hade faktiskt kommit överens om att betala alla medicinska räkningar men hon och hennes man betalade räkningen för kejsarsnittet som en present, säger Holly till Littlethings.

Den 14 november, 2014, välkomnade Holly och Darren tvillingarna Noah och Beckom.

– Jag kan inte förklara hur mycket denna kvinna och hennes familj har förändrat våra liv, säger Holly till Littlethings.

Se den fantastiska videon här nedan och försök hålla tillbaka tårarna. Jag kunde inte göra det!

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna