Farfar dör och lämnar en kudde till sina barnbarn. När jag ser var han broderat på den kan jag inte hålla tårarna tillbaka.

Att förlora någon vi älskar är alltid smärtsamt och sorgligt. Vi har ofta delat många underbara minnen tillsammans med denna person och tomrummet som uppstår är nästan omöjligt att fylla. Jag minns själv hur jobbigt det var när min farfar blev sjuk och gick bort alldeles för tidigt. Minnena finns givetvis alltid kvar, men ibland vill man ha något mer för att hålla kvar den som gått bort. Med anledning av detta lämnade den här farfarn något kvar till sina barn och barnbarn när han gick bort. Något som de alltid kan ha med sig.

I stället för ett handskrivet brev med en farvälhälsning lämnade den här farfarn något som han hade burit under flera år av sina liv, bokstavligen.

Han lämnade nämligen en av sina skjortor kvar, omgjord till en kudde. På kudden sitter en lapp med följande hälsning broderad:

”Det här är en skjorta jag brukade bära. Varje gång ni håller om den är jag där. Kärlek från farfar.”

This pillow has gone viral and encouraged people all over the world! It’s amazing.

Posted by InspireMore on den 27 november 2015

Jag tycker verkligen att det här var en väldigt fin gest av den här farfarn, om du håller med får du gärna klicka på gilla här under.