Farfar sörjer sin fru och hund – rörs till tårar av barnbarnens fina överraskning

En belgisk man la i augusti 2014 upp en video på Youtube. Nyligen blev den viral och har just nu över sju miljoner visningar. 

Anledningen är enkel och väldigt vacker – och får mig att vilja ta fram alla näsdukar jag har! Det blir nämligen blött i tårkanalen. 

Barnbarnet Davy Vanhaesendonck spelade in familjens bilfärd hem till farfars hem. Han och familjen hade med sig en speciell liten present till den äldre mannen som då nyligen förlorat sin fru sedan 63 år tillbaka, berättar Davy i videon. 

– Som de flesta av er redan vet så har vi förlorat någon väldigt speciell. Särskilt min farfar, säger Davy i klippet. 

Farfar var inte bara förkrossad över sin älskade frus bortgång. Han sörjde också sin hund som också hade dött. Allt inom ett spann på bara fyra månader. 

Familjen skulle alltså åka och hälsa på farfar som kände sig ensam nu när hans två stora favoriter inte längre fanns vid hans sida. Familjen visste att deras kära farfar gick igenom en mycket svår tid. 

Därför bestämde de sig för att göra någonting för att kanske åtminstone läka lite sår. 

– Vi har planerat en överraskning för honom den här soliga dagen, eftersom han inte är ensam och har sina bästa vänner och sin familj runt sig i dag. 

– Vi ger honom den här överraskningen som en enda stor familj, sa Davy i klippet innan de går in i huset.

Sen får man se Davys familj. De sitter i bilen och vinkar till oss på andra sidan skärmen. 

Det är ungefär nu vi kan börja ana vad som är på väg att hända. Flickan som heter Lisa och sitter i passagerarsätet har nämligen en liten hund i knät. 

Davy frågar vad hon ska ge farfar i dag och hon skiner upp som en sol innan hon avslöjar överraskningen för oss tittare. 

Farfar ska få en liten hundvalp. 

Sen knackar familjen på och tar sig in i matsalen där farfar sitter ner. Plötsligt drar de av en liten filt som döljer den lilla hundvalpen och vips! Nu får farfar möta sin nya lilla vän för första gången. 

– Till mig?! Jag kan inte förstå att det är sant. Tack så mycket älskade du, sa farfar när flickan räckte över hunden i hans kärleksfulla famn. 

En hund kan verkligen göra skillnad i människors liv! Dela om den här videon också fick dig att gråta en skvätt.

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna