Farmor chockas när de ger henne en okänd bebis, titta nu när sonen avslöjar hemliga identiteten

Allt var som vanligt när Eva gick upp på söndagen och börjar göra sig i ordning för dagen. 

Hon gick och städade lite i huset, helt oförberedd på att hon snart skulle få sitt livs överraskning. 

Men plötsligt hörde Eva några bestämde knackningar på ytterdörren. Hon väntade inte besök, men gick för att öppna. 

I dörröppningen stod hennes son och svärdotter, som rest ända från Hawaii. Sonen Donny och flickvännen Miranda har bott på ögruppen 2008, men bestämde sig för att komma förbi en sväng. 

Anledningen? Tja, Donny och Miranda kom inte tomhänta…

Eva anade ingenting, men snart skulle hon upptäcka att hon inte bara blivit farmor, hon skulle också få träffa sitt adopterade barnbarn för första gången.

Det visade sig att Miranda och Donny nyligen adopterat en liten flicka vid namn Melissa Faith. Föräldrarna började adoptionsprocessen i oktober 2015 och ett år senare fick Lily, som dottern kallas, komma hem till sina nya och kärleksfulla föräldrar.

”Vi valde att inte berätta något för våra familjer, det var ganska osäkert till en början”, berättar Miranda för WTHR News och fortsätter:

”Vi ville skydda oss själva, men också våra släktingar. Det var en rejäl påfrestning. När Lily äntligen blev vår dotter bestämde vi oss för att det var ett för stort steg för att meddela nyheten via telefon”. 

I 10 dagar dolde Donny och Miranda sin lilla hemlighet, innan de flög från Hawaii till Indiana för att leverera nyheten.  

Och titta nu på farmors reaktion när hon förstår vad det är för en bebis som placeras i hennes armar… 

Dela gärna vidare detta fantastiska ögonblick med dina vänner på Facebook om du också blev rörd och glad av att se detta!

Tillsammans kan vi hjälpas åt att sprida kärlek i en värld som inte alltid här så varm och kärleksfull.