Farmor tror att gravidmagen är enda överraskningen – då utbrister sonen ”gissa vad?”

Att få veta att man ska bli förälder är ett av de största beskeden i livet – och lika underbar och glädjande blir nyheten naturligtvis också för nära och kära, vänner och familj, när den avslöjas.

Därför är det många gånger också den perfekta överraskningen att hemlighålla och avslöja med buller och bång för anhöriga.

Det var också precis en sådan plan som paret Katie och Tannin Pease från amerikanska Roy, Utah, kokade ihop – men det var inte allt…

När Katie och Tannin Pease fick veta att de skulle bli föräldrar för tredje gången bestämde de sig snabbt för att se hur länge de kunde hålla sin hemlighet.

Familj och vänner som träffade paret ofta luskade naturligtvis ut graviditeten i takt med att Katies mage växte, men några som inte insåg vad som var på gång var Tannins föräldrar som bodde i en annan delstat.

Katie och Tannin bestämde sig för att spara på den storslagna överraskningen. Det var många gånger svårt att hålla sig, men visst lyckades de. När paret pratade i Skype med Tannins föräldrar fick Katie gömma magen och bara visa sitt ansikte, och de två sönerna fick dessutom hjälpa till att distrahera Tannins mamma Carolynn så att hon inte skulle upptäcka den stora gravidmagen.

I februari i år var det så dags att avslöja planen. Tannins pappa visste vid det här laget att paret väntade barn, men det gjorde däremot inte Carolynn – och paret flög därför in föräldrarna i syfte att ”fira Carolynns födelsedag”.

Överraskningen mynnade ut i precis den reaktion som paret hoppats på. När Carolynn klev innanför dörren stod Katie där, nio månader gravid – och farmor blev naturligtvis helt chockad.

Men när hon la magen på Katies gravidmage hade hon ingen aning om att det fanns ytterligare en överraskning. För rätt som det var utbrast Tannin: ”Gissa vad… vi åker in för att föda barnet i morgon!”.

Titta på Carolynns klockrena reaktion i klippet här under:

Tveka inte att dela vidare för att sprida ett leende på läpparna till vänner och bekanta!