Farmorn får inte lämna sjukhussängen – då dyker barnbarnet upp med ny fru och chockar henne totalt

När Bryans 91-åriga farmor fick veta att hon skulle missa barnbarnets bröllop blev hon förkrossad. Hon var inte i form för att lämna sjukhussängen, men insisterade ändå på att bära den klänning hon planerat att ha på vigseln.

Vad 91-åringen inte visste var att hon skulle få sitt livs chock samma dag som bröllopet ägde rum. Hennes reaktion i videon får mitt hjärta att fyllas av värme. 

När Bryan skulle gifta sig med sin stora kärlek Lauren var det viktigt för honom att få dela dagen med nära och kära. En av dem var hans 91-åriga farmor som hade sett fram emot bröllopet en lång tid. 

Tyvärr blir inte allt alltid som man tänkt sig. Bryans farmor blev inlagd på sjukhus och fick order om att inte lämna sängen. För att hylla sitt barnbarn envisades hon ändå med att bära den klänning hon planerat att ha, även om hon låg i sängen och ingen skulle se hur fin hon var. 

Men klänningen kom inte till spillo. Bryan visste hur viktig hans bröllopsdag var för farmorn, därför tog han med sin nya fru Lauren till sjukhuset för att överraska 91-åringen direkt efter ceremonin. Och inte nog med det så berättade de att de gift sig i samma kyrka som hon gjort.

91-åringens underbara reaktion sprider just nu kärlek över hela nätet.

Tänk vad en liten gest kan betyda för en gammal människa som inte får lämna sjukhuset. Glöm inte bort att visa kärlek till de du tycker om.
Dela gärna för att sätta ett leende på andras läppar idag.