Farmors underbara reaktion när hon får hålla barnbarnet för första gången gör mig varm i bröstet.

Det var en helt vanlig söndag för Eva, hon gick och plockade hemma och hade inte speciellt mycket för sig. Men plötsligt hörde hon en knackning på dörren. Eva öppnade och där stod hennes son och svärdotter, som nyss hade kommit hem från Hawaii där båda jobbar. Sedan 2008 har sonen Donny och hans flickvän Miranda varit stationerade på ögruppen, eftersom de båda arbetar inom de amerikanska flygvapnet. Men Miranda och Donny kom inte tomhänta. Paret adopterade nämligen helt nyligen en liten flicka som heter Melissa, efter att ha påbörjat adoptionsprocessen i oktober 2015. Eva förstår först ingenting, men snart går det upp för henne att hon inte bara blivit farmor, hon ska också få möta sitt barnbarn för första gången…  

”Vi valde att inte berätta för våra familjer på grund av att det fanns så många osäkra faktorer”, berättar Miranda för WTHR News.

”Vi ville skydda våra och deras hjärtan. Det var en stor påfrestning. När ”Lily”, som bebisen, fick en plats hos oss och blev vår dotter, tyckte vi att det var alldeles för stort för att ta det över telefonen”, säger Miranda.

I nästan 10 dagar höll Donny på hemligheten för sin mamma, innan de flög hem för att överraska henne. I videon nedan kan du se när farmor Eva får träffa sitt barnbarn för första gång. Jag tror inte att ni kommer ångra er.

Snacka om att få en julklapp man sent kommer glömma. Jag blev så glad över att se detta att jag inte kunde låta bli att dela med mig av filmen. Gör gärna det du också om du blev varm i hjärtat av detta och vill sprida lite kärlek inför julafton.