Fem män bildar en ring runt döende pensionären – ett ögonblick senare börjar alla på stranden att gråta

.

Ibland dyker de där ögonblicken upp i livet, som kan tyckas vara väldigt små händelser i ett stort nyhetsperspektiv.

Men som ändå gör stor skillnad för just den människan på den platsen.

Så var verkligen fallet här.

Ett videoklipp från Duck Beach i North Carolina, USA, har fått stor spridning på sociala medier de senaste dagarna efter att en grupp unga män hjälpt en äldre man att uppfylla en önskan, uppger CBS 12 News.

Ryan Giancola förklarar på Twitter, där hans klipp i skrivande stund fått över sex miljoner visningar, att en äldre kvinna kom fram till honom och hans kompisar. De var ute på stranden en solig dag och badade. Kvinnan hade en speciell önskan – en önskan som ingen av dem var ens i närheten av att tacka nej till.

Foto: twitter.com/giancola_ryan

Äldre man med demens vill surfa en sista gång

Enligt Ryan ska kvinnan ha berättat för dem att maken, som led av demens, tyckte om att surfa och ville göra detta en sista gång. Det var i förra veckan som det hela utspelade sig. Ryan skriver:

– I går kom en äldre kvinna fram till oss på stranden och frågade om vi kunde hjälpa till att uppfylla hennes makes önskan om att få rida på vågorna en sista gång. Hon sa att han lider av demens och förmodligen bara har något år kvar att leva. Vilken fantastisk upplevelse detta var och på min födelsedag dessutom! skriver Ryan som inte tvekade en sekund på att hjälpa den äldre mannen.

Här kan man se videoklippet på när grabbarna hjälper mannen att surfa en sista gång:

https://twitter.com/giancola_ryan/status/1151516871314870272

Som sagt är detta inte någon världsnyhet, men jag tycker verkligen att de här grabbarna förtjänar dagens ros för sitt agerande! Små saker i vardagen kan göra stor skillnad för människor, och jag blir verkligen glad av att se och läsa sådana här historier från människors liv! Dela inlägget om du håller med.