Sjukligt feta paret ändrar 2 vanor: Tappar 127 kilo och genomgår total förvandling

Att känna sig snygg är något som många strävar efter, ibland lite väl mycket.

Hetsen kring hur vi ska se ut kan ibland vara överväldigande och även de som är helt normalviktiga kan ibland känna sig pressade att gå ner ohälsosamt mycket i vikt.

Alla människor är vackra på sitt sätt, och man borde inte bry sig så mycket om vad omgivningen tycker. Däremot är det självklart bra att leva ett hälsosamt liv, framförallt för sin egen skull.

Debora Kadar Mendaçolli
Facebook/Debora Kadar Mendaçolli

Fernando och Debora Mendaçolli har varit ett par sedan länge, och även om de har delat mycket glädje har de också delat en stor sorg. De har båda varit extremt överviktiga.

Fernando hade varit överviktigt ända sedan barndomen, och Debora hade aldrig blivit av med vikten efter sina graviditeter.

Debora var vid en tidpunkt så överviktig att det lett till både depression, och att hon hade stora svårigheter att gå.

Men det var först efter att en mycket pinsam händelse inträffat som gjorde att paret insåg att de var tvungna att göra någonting drastiskt åt sin övervikt.

Facebook/Debora Kadar Mendaçolli

Debora och Fernando hade spenderat en natt på hotell och haft sönder sängen på grund av sin sammanlagda vikt. De tvingades dessutom att ersätta hotellet genom att betala för en ny.

De beslöt sig då för att göra varsin magsäcksoperation för att lyckas gå ner i vikt. Tillsammans har de nu med en kontrollerad diet och träning lyckats gå ner otroliga 127 kilo tillsammans!

”Mycket har förändrats sedan vi gjorde operationen, våra vanor, vårt humör och inställningen till mat. Vi är inte frestade att hetsäta längre, säger Debora enligt Honey Nine.

Facebook/Debora Kadar Mendaçolli

Dela Fernando och Deboras historia med dina vänner på Facebook för att visa att ingenting är omöjligt!