Flicka får sin första mens på bussen: Då smyger kille fram och viskar 3 ord som får henne att frysa till is

Sex och samlevnad är både spännande och pinsamt tycker många tonåringar. För trots att man gärna vill veta mer om blommor och bin så är det få som uppskattar när ens föräldrar vill ha ”snacket”.

En annan sak som många flickor oroar sig över är att få den första mensen. Man vill varken vara först eller sist i klassen med att få sin mens. Och när den väl kommer är många livrädda för att det ska synas en fläck på byxorna innan man ens hunnit märka någonting själv.

För en ung flicka var detta precis det som hände. På bussen på väg hem från skolan hade en röd fläck blivit synlig bak på flickans byxor. Tyvärr var det inte bara hon som märkt vad som hänt.

 

Flera barn på bussen såg fläcken bak på flickans byxor och hon var mycket generad.

Som vi alla vet kan barn och tonåringar vara mycket elaka vid situationer som denna, så när en kille gick närmade sig fasade flickan för vad han skulle säga.

Istället för att fälla en taskig kommentar gjorde han något som fick flickans mamma att dela med sig av historien på sociala medier, skriver news.com.au.

Den äldre pojken hade sett vad som hänt och gått fram till flickan. Istället för att fälla en stöddig kommentar som hade fått henne att skämmas ännu mer, erbjöd han henne sin tröja, så att hon kunde knyta den runt midjan.

Då kunde hon gå hem från busshållplatsen utan att behöva skämmas ännu mer. Först blev flickan bara ännu mer generad och låtsades som att allt var okej. Men killen insisterade och bad henne ta hans tröja.

Flicka, skäms
Flickr/Sarebear:)

Flickans mamma hyllade pojken

Flickans mamma lovordade inte bara pojken för hans heroiska insats utan även hans mor för att hon uppfostrat sin son till en så fin kille.

Man får höra så mycket dåligt om tonåringar idag så att få höra något så här positivt är verkligen en fröjd.

Efter att mamman lade ut inlägget på Facebookgruppen Guragaon Moms spreds det som en löpeld på internet och pojken har hyllats till skyarna för sin fina insats.

skobuss
Pixabay

Jag kan inte annat än hålla med. Jag tror att det är få tonåringar som hade vågat gå fram till någon som skämdes när ett helt gäng såg på och fnissade utan att göra någonting.

Dela gärna berättelsen med dina vänner på Facebook för att hylla killen för sitt vänliga agerande. Jag är säker på att han kommer att bli en riktig gentleman när han blir stor!