Flickan är den enda i familjen som överlever branden, nu sprids hennes bild som en löpeld

Safyre Terry var bara fem år gammal 2013 när någon satte eld på lägenhetshuset i New York, USA, där hon bodde med sin pappa, syster och två bröder.

När brandmännen kom till platsen hittade de henne under hennes pappas döda kropp, hon hade fått brännskador på 75 procent av sin kropp och det var oklart om hon skulle överleva.

Men den unga flickan kämpade på och trots att hon fick amputera både en hand och en fot hade hon oftast ett leende på läpparna, skriver Independent.

Eftersom hon inte heller har någon mamma blev det hennes faster, Liz Dolder, Safyres vårdnadshavare.

Trots att Safyre nästan inte har någon familj kvar älskar hon julen. Så ett år när julen började närma sig köpte hennes faster en gran där de kunde fästa alla julkort som de fick på posten.

Men Safyre trodde inte att de skulle kunna fylla granen, de brukade inte få så många kort.

Då fick Liz en idé. Hon lade ut en bild på Safyre på Facebook och frågade hur många av sina vänner som kunde skicka en julhälsning till Safyre.

Hon hade aldrig kunnat föreställa sig vad som skulle hända sen.

Människor över hela USA började skicka kort och paket till den lilla flickan och tillslut var de tvungna att ta hjälp för att öppna alla brev. Även efter jul fortsatte det att strömma in gåvor till henne.

Safyre ska ha fått över två miljoner brev och lyckönskningar.

Trots att Safyre har förlorat nästan allt vaknar hon varje dag med ett leende på läpparna.

Här kan du se en video om Safyre:

Vilken tuff liten tjej, hjälp oss gärna att dela hennes inlägg så att fler kan skicka brev och vykort till henne!