Flickan dumpades i soporna och fick näsan avbiten – då ger läkarna henne gratis kirurgi

”Jag tror att kärleken är det viktigaste av allt, så jag försöker att sprida mer kärlek”.

Det uttalandet kommer från Kristen Williams, en lärare från Cincinnati, Ohio, som har ett hjärta större än de flesta. 

Kristen har adopterat två små flickor från Indien. Flickorna hade dessförinnan fått utstå trauman ingen människa någonsin ska behöva gå igenom. 

Men under deras nya mammas kärleksfulla och trygga föräldraskap har dessa små små flickor numera alla chanser i världen att blomma ut till självsäkra, unga kvinnor med en ljus framtid.

Men låt oss ta det från början. 

willi
© Instagram/Kgrae

Kristen Williams har aldrig velat gifta sig, men hon vägrade samtidigt att acceptera tanken på att en ensamstående förälder inte ska kunna få ha egna barn.

Hon kämpade hårt för att få bli mamma och gick igenom hela den tuffa och krävande process som krävs för att få adoptera. 

I början var Kristen helt förkrossad när hon scrollade igenom foto efter foto med indiska barn som behövde ett hem.

Till slut fastande hennes blick på en 5-årig flicka, som hette Munni. Plötsligt fylldes hela hennes hjärta med medkänsla och sympati för den lilla tjejen. 

Efter flera insamlingar, informationsmöten och tråkigt pappersarbete fick hon också till slut hem Munni. 

willi2
© Instagram/Kgrae

”Jag kände direkt en stark dragning till den här lilla flickan. Hon hette Munni och hon var bara fem år gammal vid den tiden”, berättar Kristen och fortsätter:

”Jag vet inte vad det var, men jag kände att det fanns ett band. Jag bara visste att hon var min dotter, jag kände att vi var tvungna att vara tillsammans och det satte bollen i rullning”. 

Kristen Williams tog 2013 med Munni hem till USA.

Som många andra adoptivbarn med tuff uppväxt var Munni var blyg och reserverad till en början. Munni hade flera synliga ärr på sitt huvud och i ansiktet, men också känslomässiga ärr i sitt hjärta.

© Instagram/Kgrae

Senare samma år, 2013, såg Kristen ytterligare ett foto på en liten flicka från Indien, på adoptivbyrån.

Hon såg på ett barn som bokstavligen hade dumpats bland soporna av sina föräldrar. Indisk polis hittade lyckligtvis barnet i tid, men hon kämpade för sitt liv.

Bland annat hade stora delar av hennes näsa blivit uppäten, troligtvis av insekter eller gatuhundar. 

© Instagram/Kgrae

Flickan, som hette Roopa, hade bott på barnhemmet ett bra tag. Ingen ville adoptera henne, på grund av skadorna i hennes ansikte.

Men Kristen visste omedelbart att denna flicka också hörde hemma i hennes familj. 

”Vid första ögonkastet förstod jag att det var meningen att jag skulle ta hand om henne, att hon skulle bli min dotter”, berättar Kristen för Times of India och förklarar vidare: 

”Precis som alla andra barn förtjänar hon en familj som hon kan kalla sin egen. I mina ögon är hon den vackraste som finns”.

© Instagram/Kgrae

Systrarna blev så småningom bästa vänner och började anpassa sig till sitt nya liv i USA. 

Men när det populära tv-programmet ”The Doctors” fick höra om denna otroliga familjehistoria kände de sig tvungna att hjälpa till och göra något extra. 

”The Doctors” ordnade såg att Roopa och Munni fick träffa högkvalificerade och skickliga kirurger, för att hjälpa systrarna att läka – både på utsidan och inombords. 

Efter operationerna kunde läkarna, helt gratis, ta bort flera av Munnis svåra ärr på huvudet. Roopa fick en ny näsprotes som hon trivs med. Kristen tror att hennes flickors fysiska förvandling är ytterligare ett steg i rätt riktning för att de ska kunna lämna sitt förflutna bakom sig och fokusera på framtiden.

Den kraftfulla videon nedan avslöjar hur systrarna ser ut idag, något som jag verkligen blev berörd av att se.

Vilka otroligt starka och fina flickor Munni och Roopa är!

Jag önskar verkligen denna familj all lycka till i framtiden och en stor tumme upp till mamma Kristen, som verkligen har ett hjärta av guld!