Flickan får en present av styvmamman – tittar närmare i påsen och bryter ihop

Om du ska ge bort en gåva till någon du håller varmt om hjärtat så finns det ingenting som går upp mot något genomtänkt och personligt. Det symboliserar inte bara kärleken och omtanken för en annan människa, det visar också att du har tänkt till ordentligt bara för att ge bort något speciellt till just den här personen.

Men även om det var precis vad kvinnan i den här historien, Brigitte, hade i åtanke när hennes styvdotter Haley fyllde år – så hade hon aldrig kunnat förbereda sig på att flickan skulle reagera så här som svar…

Bildkälla: Youtube

Ja, den unga flickan Haley lär sannerligen aldrig glömma födelsedagskalaset som ägde rum med nära och kära tidigare i år.

Allt tog nämligen en högst oväntad vändning när flickans styvmamma Brigitte kom bärandes på en påse till födelsedagsbarnet, som satt på en stol i mitten och tog emot grattishälsningarna.

Bildkälla: Youtube

Först öppnade Haley påsen och fick syn på ett alldeles eget gosedjur.

Bara det i sig var en vacker stund av ren och skär glädje… men vad ingen annan visste var att Brigitte hade placerat ytterligare en speciell sak i påsen.

Bildkälla: Youtube

Snart grävde Haley vidare och insåg att det fanns något mer i påsen.

Där låg en lapp…  med någon form av meddelande?

Bildkälla: Youtube

Om du någonsin har gett bort en gåva där du inte varit 100 procent säker på vad personen i fråga ska tycka eller tänka, då kan du föreställa dig hur det kändes för Brigitte när hennes styvdotter började läsa.

Lappen berättade nämligen om att Brigitte precis hade fått ansökan godkänd om att adoptera Haley och bli hennes nya mamma. Och flickans reaktion, den träffar rakt i hjärtat!

Det här är ju bara för vackert.

Känn dig fri att dela vidare artikeln till dina vänner, så att de också får se styvmammans fantastiska kärleksgest till Haley!