Flickan får inga paket och är otröstlig – då tar tomten av sig masken och avslöjar hemligheten

För många är julen den absolut bästa tiden på året. Det pyntas i hemmen, adventsstakar ställs i fönstren och en annars mörk årstid blir lite ljusare.

Man äter gott, är ledig, får julklappar och spenderar värdefull tid med familjen.

Men för alla blir det inte bara en glad tid. Speciellt inte när en kär familjemedlem inte kan närvara.

Bethany Arnolds visste att det skulle bli ännu en jul utan hennes pappa. Han jobbade i Iraq och hon hade bara träffat honom två veckor under de senaste två åren.

Men hon visste att hennes pappa tänkte på henne hela tiden, hon hade tidigare gett honom ett hjärta som hon visste att han alltid bar med sig.

Alla barnen i Bethanys klass fick skriva var sitt brev till tomten.

Medan klasskamraterna önskade sig den ena leksaken häftigare än den andra så önskade sig Bethany bara en sak. Att få hem sin pappa till jul.

En dag dyker tomten upp i klassrummet, alla elever får exakt det som dom har önskat sig.

Lyckan är total hos alla, alla förutom Bethany, men hon förstår att hennes önskan är svår att uppfylla hennes pappa har ett viktigt jobb som hjälper många människor.

Hon vill dock göra ett sista försök hos tomten. Med tårar i ögonen ber hon tomten en sista gång om hon inte kan få hem sin älskade pappa till jul.

Då tittar tomten henne i ögonen och ger tillbaks någon som tidigare tillhört henne, ett hjärta.

Bethany ser förvånad ut men det är inget mot vad hon blir när tomten börjar ta av sig skägget och ser att det är hennes pappa som är tomten.

För mig är det precis det här som julen handlar om, att få umgås med dom man älskar mest.

Här kan du se en video på hur det hela gick till, det är omöjligt att hålla tillbaks tårarna när man ser denna sagolika återförening.

Julen skall vara fylld av glädje. DELA  gärna denna video om du inte vill att någon du känner ska behöva vara ensam i jul.