Flickan fruktade för sitt liv tills MC-gänget dök upp och skyddade henne.

Den 10-åriga flickan levde ett glatt och bekymmersfritt liv precis som vilket annat barn som helst. Men en dag vändes allting upp och ner. Hennes styvpappa började misshandla henne systematiskt och flickans liv förvandlades till en mardröm. Hon kunde varken äta eller sova. Till slut fick mamman reda på vad som pågick och sparkade ut styvpappan från hemmet – men det var för sent. Flickan var helt förstörd inombords, hon var rädd och självmordsbenägen och hon kunde inte känna sig trygg då hon var osäker på om hennes demon, styvpappan, skulle dyka upp igen. Men en utsträckt hand från främlingar förändrade allt – och den kom från där de minst anade det.

Flickan hade alltid varit utåtriktad, glad och äventyrlig. Hon tog livet med en klackspark och var helt orädd.

bikers1

Men när flickan var 10 år gammal förändrades allt. Styvpappan, som var gift med mamman, började misshandla flickan.

”Jag åt inte, jag sov inte. Det var den värsta tiden i mitt liv. Jag hade gått igenom så mycket och jag hade sett min familj gå igenom så mycket. Jag gav verkligen upp och alla runt omkring mig visste det”, berättar flickan.

bikers2

Två år senare fick mamman reda på misshandeln. Styvpappan blev utkastad från hemmet och polisanmäld men familjen fortsatte leva i skräck. Flickan var hela tiden rädd och kollade alltid så att alla dörrar och fönster var låsta.

Men en dag dök ett stort MC-gäng upp utanför flickan och mammans hem. Först blev de rädda för den skräckinjagande samlingen som stod och väntade utanför hemmet på sina motorcyklar.

bikers3

Vad de inte visste var att MC-gänget hade kommit av en helt annan anledning. För att skydda flickan.

bikers

MC-gänget går under namnet ”Bikers against child abuse”, MC-gäng mot barnmisshandel.

”Om det krävs att vi står utanför och vaktar huset hela natten, då gör vi det”, berättar MC-gängets vicepresident ”Bikerdad”.

bikers4

”Det var fantastiskt att se min dotter slappna av för första gången på nästan tre år”, säger flickans mamma.

bikers7

Så småningom var det dags för rättegång.

”Jag vittnade mot min styvpappa och jag tittade över axeln och såg styvpappan bara stirra på mig och det kändes som jag kunde ha svimmat eller dö bara av hans blick. Men så tittade jag åt andra hållet och MC-gänget var där, de satt bara där med tummarna upp och gav mig det känslomässiga stödet jag behövde”, säger flickan.

bikers5

”De var där för att stötta mig under rättegången men de var också där för att se till att jag kunde fortsätta vara lycklig”, säger flickan och fortsätter:

”Folk kunde se mig komma fram och eftersom jag var med MC-gänget så frågade de ”Vilka är du med?”, och jag bara svarade ”Det är mina livvakter”. Jag kände mig som den coolaste personen i världen”.

bikers6

Styvpappan åkte in i fängelse och i dag går flickan i college. Hon känner sig trygg, allt tack vare hennes oväntade hjältar.

”De har gjort mig till den kvinnan jag är i dag. Jag har lyckats komma över så många saker som jag inte hade kunnat göra utan dem”, säger flickan.

”Jag är väldigt, väldigt lycklig. Jag är på väg någonstans i livet”.

bikers8

Här kan du se ett videoklipp om händelsen:

Dela gärna vidare så fler kan ta del av den gripande historien. Det är så sant som det är sagt: man ska aldrig döma en bok efter omslaget, och det finns alltid medmänniskor där ute som ställer upp och hjälper oss att må bättre igen.