Flickan i rullstol behöver hjälp. Nu sprids läkarens smygfilm på servitören över hela världen. Alla borde vara så här godhjärtade!

   

De anställda på snabbmatsrestaurangen Qdoba har under ett par års tid blivit bekanta med en särkskilt återkommande besökare. Hennes identitet är okänd, men vad vi vet är att hon är rullstolsbunden, älskar maten på Qdoba, och att hon blivit en stammis på Qdoba i Kentucky, USA.

1.

Den här dagen så bestämde sig Ridge (bilden), som jobbar på Qdoba, att göra lite mer för deras stamkund.

2.

Läkaren David Jones (bilden) var på Qdoba när den här händelsen utspelade sig. Han blev så rörd när han såg Ridges underbara generositet att han tog upp mobilen och filmade händelsen.

3.

För Ridge hjälpte henne in i lokalen, gav henne ett bord, fixade hennes favoritmat – och allt med ett leende på läpparna. Precis innan han skulle lämna henne ifred för att äta frågade han om det var något mer hon behövde. Då frågade flickan om Ridge kunde mata henne…

4.

…och Ridge tvekade inte en sekund. Självklart så satte han sig ner hos flickan och hjälpte henne att äta sin favoritmat.

5.

Bildkälla: Youtube.

Läkaren David Jones, som smygfilmade händelsen, säger så här om Ridges reaktion när han fick frågan om att hjälpa henne att äta: ”Han tvekade inte huruvida han skulle hjälpa henne eller inte. Så jag kände att jag ville dela det här med mina vänner och säga att det finns fortfarande goda människor därute”.

Nu har videon blivit superviral och setts av miljoner människor. Ridges hjälpande hand till flickan är verkligen beundransvärd, och att vara så här generös borde vara en självklarhet för alla!

Dela den här fina stunden med dina vänner och fyll deras hjärtan med värme och kärlek.

Hela inslaget om händelsen på snabbmatsrestaurangen kan du se här nedanför:

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna