Flickan poserar framför kameran med sina föräldrar – 17 år senare visar de att ingenting är omöjligt

Att få barn när man är väldigt ung är inte direkt någon barnlek. Man har inte gått klart skolan, har dålig ekonomi, har ingen egen bostad och folk i ens omgivning brukar inte direkt vara speciellt stöttande.

Så var det även för den här familjen när deras dotter Madeleine föddes.

Hennes mamma var då 16, och hennes pappa 17 år. Det var inte många som trodde på den nyblivna familjen. Båda föräldrarna bodde fortfarande hemma hos sina föräldrar och oddsen var inte direkt på deras sida.

Men de var fast beslutna om att göra allting rätt för sin dotter, och trots att de inte bodde ihop hjälptes de åt att uppfostra sin dotter.


Facebook/LoveWhatMatters

När Madeleine tog sin examen skrev hon ett inlägg som hon lade upp Facebooksidan Love What Matters, så här skrev hon:

”Vi klarade det TILLSAMMANS. Min mamma var 15 år när hon blev gravid med mig, hon fick mig när hon var 16. Den första bilden är från juni, 2000.

Mina föräldrar blev dömda en hel del under den tiden men de höll ihop ändå.

De bodde var för sig med sina föräldrar men de uppfostrade mig ihop. De var fast beslutna att lyckas och ge mig en ljus framtid.  Min pappa jobbade heltid som byggarbetare och min mamma spelade fortfarande fotboll.

Idag har de ett starkt och lyckligt äktenskap. De har köpt ett vackert hem. Min mamma är hemmafru och min pappa har en bra karriär som hamnarbetare.

Jag har två småsystrar som går i mina fotspår. Den första bilden har alltid varit en inspiration för mig.

Jag har alltid velat återskapa bilden sedan jag började mitt sista år på high school, men extra mycket sedan jag tackade jag till mitt erbjudande om att börja på collage.

Jag ville också att det skulle bli ett minne för att visa alla hur långt vi har kommit tillsammans som en familj.

Mina föräldrar har alltid varit de som drivit mig att bli framgångsrik och att lyckas med skolan. Jag hade aldrig kunna önska mig en mer kärleksfull och stöttande familj än den gud gav mig. Ja du läste rätt, vi klarade det TILLSAMMANS!”

Facebook/LoveWhatMatters

Trots att det var så många som tvivlade på familjen gjorde föräldrarna allt för att ge sin dotter de verktyg som behövdes för att hon skulle lyckas.

Nu ska hon börja på collage och har en ljus framtid framför sig. Utan hennes fantastiska föräldrar hade det aldrig gått. De var en inspiration för Madeleine och nu är jobbar de hårt med att inspirera hennes två systrar.

Den andra bilden som är tagen nyligen är beviset på de verkligen har lyckats, trots alla gupp, farthinder och sneda blickar.

Twitter/Madeleine

Tycker du också att detta var en solskenshistoria? Dela den gärna med dina vänner på Facebook för att visa dem att ingenting är omöjligt!