Flickan står ensam i vattnet med sin nappflaska – grannen tittar närmare och inser att det är bråttom

Stormen Harvey har slagit hårt mot de boende i Texas. Regnet fortsätter att vräka ner främst över Houston. Runt 30 procent av Harris County, där Houston ligger, är under vatten, enligt Washington Post.

Minst 18 människor har hittills dött till följd av ovädret.

En av de drabbade är Renz Michael som bor i Pearland, Texas. Han publicerade nyligen en video från området där han bor. Hela gatan är täckt av vatten i filmen, och mitt i en korsning står en liten ensam flicka iklädd bara en t-shirt och blöja. I handen håller hon sin nappflaska.

Filmen är bara en av många som beskriver förödelsen efter stormen Harvey. När Renz såg flickan insåg han att hon var i stor fara. Vattnet nådde henne till midjan och hon riskerade att drunkna om hon halkade.

Han skyndade ut till henne och frågade vart hon var på väg och var hennes föräldrar var.

Flickan pekade mot ett hus längre bort och sa att hennes föräldrar visste att hon var ute själv på promenad. Men Renz trodde inte riktigt på det, och bad henne visa honom vart huset låg.

Det visade sig att den lilla flickan hade smitit ut utan föräldrarnas vetskap, och Renz hjälpte henne hem till sin pappa igen. Vilken tur att han såg henne och valde att ingripa!

Den här situationen var riktigt obehaglig och hade kunnat sluta illa om inte Renz hade sett flickan. 

I videon här nedan kan du se när Renz gick fram till henne på den översvämmande gatan. 

Vilken TUR att det slutade väl! Nu håller vi tummarna att det slutar regna över Texas och att vattnet drar undan så fort som möjligt.

Publicerad av Newsner familj