Flickan tror att de bara ska titta på flygplan – då pekar mamman mot korridoren och säger ”Kolla där!”

De känslor man har som vuxen går inte att jämföra med dem man hade som barn – när allting runt omkring var så nytt och spännande kunde man ju bli helt överväldigad ibland.

Den här berättelsen handlar om en liten flicka som älskar att titta på plan när de lyfter och landar. De flesta av oss minns nog hur fascinerad man var av vissa saker som barn! Så när flickans mamma tog med henne till flygplatsen för att kolla på planen var hon så nöjd. Men det hon inte hade en aning om var att hennes mamma planerat en hemlig överraskning…

Flicka väntar på flygplats
Bild: YouTube

Det fanns nämligen en person som den här flickan hade saknat väldigt mycket.

Hennes pappa var soldat och han hade varit bortrest ett tag. Alla som har någon nära person som ofta är bortrest vet hur tuff saknaden kan vara och hur några dagar kan kännas som flera månader för ett barn. Det går inte att beskriva hur mycket man vill ha hem den där personen och hur frustrerande det kan vara att inte kunna krama om den – särskilt med ett barns starka känslor.

Den lilla flickan står som klistrad vid fönstret och följer planen med blicken när hennes mamma drar med henne därifrån. Hon leder dottern några meter bort, stannar och säger ”Titta där!”. Flickan tittar åt det håll där mamman har pekat, utan att ha en aning om vad det är hon vill visa. Sedan kommer ögonblicket när hon får syn på sin pappa – och hennes reaktion är helt ovärderlig! Det visar verkligen hur ärliga och ofiltrerade ett barns känslor är.

Så ta fram näsdukarna och titta på klippet här under <3

Jag önskar att man släppte lös sina känslor och blev såhär överväldigande lycklig oftare!

Dela det här till alla som du blir glad av att se 🙂