Flickan vinkar åt polisen varje morgon – en dag är hon borta och då rusar han in i huset

Inte nog med att poliser tvingas jobba långa skift och i en osäker miljö – de kan också bli bespottade ibland, trots att de bara gör sitt jobb. 

Lyckligtvis finns det många som hyllar poliserna och ger dem den uppskattning de förtjänar, särskilt efter stora händelser som terrordåd eller efter svåra mordutredningar. 

Men många poliser gör också viktiga saker i vardagen, utan att det alltid syns eller når de stora nyhetssändningarna direkt. 

Berättelsen om Klynn Scales och polisen Jeff Colvin är en sådan berättelse. 

© Bambus

Klynn Scales hade inte någon trygg och lycklig barndom. Hon växte upp i ett hem fyllt med droger och våld.

Det fanns till och med många dagar när hon tvingades snatta mat på 7-Eleven, bara för att kunna ge mat till sina två bröder.

© Bambus

Vid 9-års ålder träffade Klynn en polis som på något sätt borde insett flickans situation.

Han brukade komma och hälsa på hos Klynn varje dag. Den lilla flickan hälsa på honom med ett leende och vinkade ofta från fönstret. 

”Genom alla dåliga tider brukade jag föreställa mig honom och tänka att han fans här för oss, när vi än behövde honom”, berättar Klynn för nyhetskanalen WGN och fortsätter: 

”Jag tänkte att han alltid skulle skydda oss, det var något jag hela tiden intalade mig under de värsta perioderna i min uppväxt”. 

©Bambus

Även om Klynn aldrig visste inte namnet på polisen tvärs över gatan, kände hon att han var den enda person hon kunde lita på.

Hon anade inte hur rätt hon skulle komma att få.

En dag märkte polisen att Klynn inte var på sin vanliga plats. Hon stod inte i fönstret och vinkade till honom och hon kom inte ut för att hälsa.

Det kändes inte rätt och något – kalla det magkänsla om du vill – sa till honom att gå in i flickans hus.

© Bambus

Polisen blev chockad när han öppnade ytterdörren och hittade den lilla flickan svårt sjuk.

Det var helt tomt i huset och ingen människa syntes till där inne. 

Polismannen tog med sig flickan och körde i ilfart till sjukhuset, där hon behandlades för undernäring.

Klynn förlorade så småningom kontakt med sin räddande ängel när hon blivit utskriven från sjukhuset. Snart flyttade Klynn också hon bort från hemmet i Kansas City, i hopp om att skapa sig ett bättre liv.

© Bambus

Några år senare fick en viss Jeff Colvin ett mail om en liten flicka som brukade bo vid polisstationen… 

Det var början till ett möte som snart skulle lämna känslomässiga svallvågor efter sig. 

Titta gärna på videon nedan för att se hur denna otroliga kedja av vänlighet slutligen resulterade i ett underbart möte: 

Snacka om en polis som förtjänar alla delningar och likes i världen!

Han kunde lika gärna gått förbi huset den där dagen, men han hade en känsla av att något var fel och var beredd att hjälpa en liten flicka som hade det tufft. All heder till dig, Jeff!