Flickans dejt dör innan skolbalen – då gör pappan det ofattbara

När Kaylee och Carter skulle gå på skolbalen ihop hände något fruktansvärt.

När Kaylee Suders och hennes vän Carter blev förälskade bestämde de sig för att fira sin kärlek med att gå på skolbalen ihop. Carter gick första året på universitetet i en annan stad, men hade lovat att besöka Kaylee ofta och att gå på balen med henne.

När stunden kom så höll han sitt löfte. Carter gav sig ut på vägarna en tidig morgon för att överraska Kaylee.

Men han kom aldrig fram.

Källa: Facebook

Carter hade somnat vid ratten och omkommit i en bilolycka. Kaylee var givetvis jätteledsen, men Carters föräldrar blev helt förkrossade – året innan hade de förlorat sin andra son.

Men när Carters mamma, Kelly, råkade höra att Kaylee fick frågan om hon fortfarande skulle gå på balen fick hon en strålande idé.

Kaylee hade köpt sin balklänning en tid innan och såg så mycket fram emot att gå på skolbalen. Pappan Rob klarade inte av att se hennes besvikelse och sorg. Så han åkte helt enkelt och köpte en matchande kostym och bjöd Kaylee till den kväll som hon sett fram emot hela sin uppväxt.

När pappan och Kaylee anlände till balen rördes folk till tårar. Hans enda tanke var att förgylla flickans kväll i allt mörker – och vilken kväll det blev.

Samtidigt som Kaylees önskan gick i uppfyllelse, så såg de båda till att göra kvällen till ett minne av Carter som egentligen skulle ha funnits vid hennes sida.

Även om kvällen var fylld av tårar, så sa mamman något som är värt att komma ihåg:

– Jag har lärt mig att när man gör något svårt för kärlekens skull, så vinner man styrka. Och jag blev återigen påmind om att jag har världens bästa make.

Tack vare pappans fina gest, så fick Kaylee uppleva en oförglömlig kväll. Dela om du också tycker att föräldrar är det bästa som finns.