Flicka skriver blev till sig själv, dör bara månader senare – nu sprids det som en löpeld på internet

Vad hade du för drömmar när du var tolv år gammal?

Taylor Smith var precis som vilken annan 12-åring som helst. Hon gillade att titta på tv-serien Dr Who, ville studera vidare och drömde om att resa utomlands.

Taylor som var en påhittig person och gärna ville minnas sina drömmar som liten, och skrev därför ett brev till sig själv.

Ett brev som hon själv skulle få öppna den 12 april 2023, då skulle hon vara 22 år gammal.

Brevet lades prydligt i en låda i väntan på att åren skulle gå.

Facebook/Taylor Smith

Tänk vad spännande det skulle bli att se om hennes tankar och drömmar som tolvåring skulle stämma överens med det livet hon levde 2023.

Men Taylor blev aldrig så gammal.

Hon dog av lunginflammation, omringad av sin familj i Tennessee, USA, skriver brittiska Independent.

När Taylors föräldrar, Mary Ellen och Tim Smith, med stor sorg skulle städa ur sin döda dotters rum hittade de det mystiska kuvertet.

Det var mycket känslor inblandade när de tillslut beslöt sig för att öppna brevet, och tårarna rann ned för föräldrarnas kinder, samtidigt som de fylldes av dotterns ord.

De beslöt sig för att dela med sig av brevet och publicerade det på sociala medier.

Brev

Så här skrev hon:

Kära Taylor,

Hur är livet? Livet för mig är ganska enkelt just nu (10 år bakåt i tiden). Jag vet att det är lite sent påkommet, men grattis till att du tagit studenten! Om du inte lyckats få din examen än, gå tillbaka till skolan och försök igen. Du måste ta examen! Går du (vi) på college? Om inte, så förstår jag. Det finns säkert ett bra skäl till det.

Glöm inte heller att Allana fyller 11 år idag! Jisses, är hon verkligen 11 redan? På min tid var hon bara 1 år gammal. Jag var dock inte med på hennes första födelsedagsfest eftersom jag var i Cranks, Kentucky på min första missionsresa. Jag har bara varit hemma i 6 dagar!

På tal om det, hur ser din relation ut med Gud? Har du bett, läst bibeln eller tjänat Gud ordentligt? Om inte, börja med det nu! Jag bryr mig inte om hur det ser ut i ditt liv just nu, bara gör det. Jesus blev hånad, slagen, torterad och korsfäst för din skull! En oskyldig man, som aldrig gjort dig eller någon annan person något som helst ont.

Nu har du gått varit på fler missionsresor? Har du rest utomlands än? Och har du suttit i ett flygplan?

Sänds Doctor Who fortfarande på tv? Om inte, hur slutade allting? Du bör kolla på några avsnitt av Doctor Who! Men det får bli ett senare uppdrag, först måste du läsa mina avslutande visdomsord.

brev

Har du hittat ett eget ställe att bo på än? Om vi ​​går på college, vilka ämnen studerar vi? Just nu vill jag bli advokat.

Har du varit på Dollywood nyligen? Just nu har de en ny åkattraktion som heter Wild Eagle. Den är så kul!

Jag tror också att jag ska sälja min iPad och köpa en iPad mini. Glöm inte att berätta för dina barn att vi faktiskt är äldre än den första läsplattan. Jag har bifogat en teckning av en iPad, så att du kan visa den för dina barn.

Tja, jag tror det var allt. Men kom ihåg, det har gått 10 år sedan jag skrev detta. Saker har hänt, bra och dåliga. Det är så livet fungerar, och du måste lära dig att leva med det.

Med vänliga hälsningar, Taylor Smith.

Kloka ord från en flicka som togs ifrån sina föräldrar alldeles för tidigt.

Trots att Taylor inte fick öppna sitt brev måste jag säga att det var en mycket rolig idé att skriva ett bra till sig själv.

Här kan du se ett nyhetsinslag om Taylor:

Dela artikeln för att hedra ängeln Taylor, vi glömmer dig aldrig!