Flickvännen får dubbla överraskningar och hennes reaktion är helt perfekt

Vissa lägger en ring i glaset på restaurangen, andra gör det hemma i vardagsrummet med levande ljus och rosor – men när Clifton Quinn år 2012 skulle fria till sin flickvän så visste han direkt att det var en annan idé som skulle fungera bäst.

Cliftons flickvän var nämligen barnsligt förtjust i att gå på nöjesparken Disney World, vilket i sin tur hade blivit ett gemensamt intresse i och med att Clifton varit tvungen att följa med otaliga gånger.

Så när det var dags att ställa frågan var det inget snack om vad som gällde: Askungens slott på Disney World. Men det var inte allt Clifton hade planerat…

Först och främst bestämde sig Clifton för att skriva ett långt, känslomässigt brev och berätta om sin starka kärlek.

Bildkälla: Youtube

Därefter gick han ner på knä och tog fram den glimrande ringen.

Bildkälla: Youtube

Flickvännens svar var ett självklart ”ja” – och snart utbröt kram- och pusskalas.

Bildkälla: Youtube

Men vad flickvännen inte visste var att det fanns ytterligare en överraskning. Hennes föräldrar stod nämligen och lurade en bit bort eftersom Clifton hade bjudit in dem till den stora dagen.

Bildkälla: Youtube

Som så många andra gånger efter en stor nyhet tog flickvännen snart upp mobilen för att ringa sina föräldrar och berätta att hon skulle gifta sig.

Bildkälla: Youtube

Men föräldrarna var ju bara några meter bort – och sekunder senare smög de upp bakom hennes rygg. Reaktionen var bara helt perfekt.

Bildkälla: Youtube

Flickvännen blev så chockad att hon började skrika rakt ut innan hon föll ner på marken och bröt ut i glädjetårar.

Bildkälla: Youtube

”Som ni kan se i videon var allt det här bara lite överväldigande för henne, men det kunde inte ha utvecklats på något bättre sätt”, skriver Clifton på Youtube.

Klippet på flickvännens underbara reaktion har setts av över en miljon människor och det är lätt att förstå varför – titta bara själv! Föräldrarna dyker upp efter ungefär två och en halv minut, men dessförinnan kan du se hela frieriet.

Det här är äkta kärlek. Dela gärna vidare till dina vänner om du också tycker att det är precis så här ett frieri ska vara!