Flygvärdinna försöker kasta av mamma med två spädbarn – då kommer främlingen till undsättning

Att resa med barn är ingen lätt uppgift, förutom att hålla ordning på de små liven så ska du dessutom försöka se till att dem inte retar gallfeber på de alla de andra resenärerna.

Extra jobbigt är det om man flyger. Det ska checkas in, gås igenom säkerhetskontrollen, och hittas till rätt gate.

Det är nog stressigt om du bara har dig själv att ta hand om.

Mackenzie Murphy som är bloggare och bor i USA som skulle göra en kort inrikes flight, hon började bli irriterad när det visade sig att det var stora förseningar på henns flight.

Sedan hände någonting som fick henne att skriva ett inlägg på sin blogg.

Facebook/MackenzieMurphy

Så här skriver hon:

”Tja, gårdagens resdag som skulle vara lätt som en plätt, förvandlades till en otroligt lång resdag hem. Jag måste dela detta eftersom det återställde min tro på mänskligheten.

Igår var det en kvinna på mitt flyg som hade tvillingar på under sex månader ungefär. Det var ett väldigt fullt flyg, så de började ta handbagage som de kunde förvara i bagageutrymmet.

En flygplatsarbetare tog kvinnans bilbarnssäte, vilket betydde att hon nu var tvungen att hålla i båda bebisarna, eftersom de inte var gamla nog att sitta upp själva. När hon satte sig ned i planet sa en flygvärdinna direkt att hon inte fick hålla båda bebisarna, de var tvungen att lämna planet.

Facebook/MackenzieMurphy

En mamma som satt framför mig anmälde sig frivilligt, med tillåtelse från den andra mamman, att hålla en av bebisarna hela flygningen. Kom ihåg att detta skulle vara en flygning som egentligen skulle vara korta 45 minuter. Det slutade med att vi stod på startbanan i 2 1/2 timme!

Utan att klaga, matade den här kvinnan den andra kvinnans bebis och rapade honom. Hennes egen dotter började gråta. Den här mamman började då lugnt förklara för sin unga dotter att det var ”vårt jobb att hjälpa andra människor. Den här mamman är helt ensam utan hjälp, och behöver verkligen en annan mammas hjälp.”

Hon fortsatte hålla i honom, sjunga för honom och sedan sov han hela flygningen utan att gråta. Mitt hjärta är fortfarande varmt. Sensmoralen i den här historien är att när du ser någon som behöver hjälp, gör det rätta och hjälp dem”.

Facebook/MackenzieMurphy

Livet är inte alltid så lätt, men en sak som är säker är att det blir lättare om vi hjälps åt.

Det behöver inte vara en lika stor uppoffring som i detta fallet, även om jag blir rörd till tårar av mammas fina gest.

Det kan räcka men att resa sig upp för någon äldre på bussen, eller hjälpa en kvinna med barnvagn upp för trapporna. Oavsett vad det är så kommer du att göra skillnad.

Dela gärna detta vidare, en hjälpande hand behöver alla ibland.