Föräldrarna trotsar alla varningar och adopterar den 9-åriga flickan trots hennes mörka historia.

Bernie och Diane var redan föräldrar till fem pojkar men då barnen nu hade blivit äldre ville de ha en flicka och bestämde sig för att genomgå en adoption. När de kom i kontakt med en adoptionsbyrå fastnade Diane för en bild på en liten flicka med väldigt mörka ögon. Det var som att de där ögonen berättade för Diane att det här var rätt flicka. Men när de ville få reda på mer information om flickan från adoptionsbyrån fick de väldigt svävande svar, i stället menade personalen att de kanske borde välja något annat barn. Men de vägrade släppa taget om flickan med de mörka ögonen och när de till sist fick reda på hennes bakgrund avslöjades en riktigt mörk historia.

”Det är något fel på henne”, svarade personalen när Diane och Bernie ville få veta mer om den 9-åriga flickan på bilderna. Efter att ha tjatat om att få veta mer fick de till sist höra om en polisutredning från 2007.

Bildkälla: Youtube

Det visade sig att den lilla flickan hette Danielle. Hon hade hittats av poliser i ett hus i Florida när hon var 7 år. Hemmet hon växt upp i var ett djupt tragiskt hem och den lilla flickan hade aldrig varit utanför hemmet. Hon hade varit inlåst i ett rum stora delar av sin uppväxt och kunde inte prata eller äta ordentlig mat.

Bildkälla: Youtube

”Jag har jobbat som polis i 27 år och det här utan tvekan det värsta fallet av vanvård jag någonsin stött på i min karriär”, säger polismannen Mark Holste.

Bildkälla: Youtube

Danielles mamma hade förlorat vårdnaden av henne och den lilla flickan hade flyttats till ett gruppboende och det var på det sättet hennes bild hade hamnat hos adoptionsbyrån. Men hennes mörka historia gjorde bara Bernie och Diane ännu mer bestämda – den här lilla flickan skulle bli deras.

Bildkälla: Youtube

Och mycket riktigt blev det som paret ville. Deras önskan om adoption gick igenom och äntligen kunde Danielle bli del av en trygg, säker och stabil familj som kunder erbjuda en kärlek hon aldrig fått uppleva hittills i sitt liv.

Bildkälla: Youtube

– Vi älskar bara det här barnet precis som det är, hon är mitt barn helt enkelt, säger Bernie.

Bildkälla: Youtube

Här kan du sett ett nyhetsinslag om händelsen:

Klicka gärna på dela här under så att fler kan få läsa Danielles historia. Hon förtjänar verkligen ett lyckligt liv efter allt hon gått igenom.