Förvirrad bebis tror knappt sina ögon när han möter pappas identiska tvillingbror.

Den stora och nya världen kan vara en skrämmande plats för småbarn ibland. Men som tur är går det att finna tröst i mammas eller pappas bekanta ansikte. Kanske är det därför denna 16 månaders gamla kille blir något förvånad när pappa Stephens identiska tvillingbror Michael dyker upp i bilden…

Stephen delade denna video på YouTube med orden: ”När din pappa är en tvilling….” och sedan dess har den roat tiotusentals över hela världen.

Reaktionen av ren och fullkomlig förvirring som bebisen Reed visar är ju bara helt bedårande. Det känns nästan som denna lilla kille studerar de båda brödernas ansikten och försöker avgöra vilken version som verkligen är hans pappa… Han far fram och tillbaka och jag kan faktiskt inte sluta le. För det här handlar ju faktiskt bara om kärleken till ett barn!

Stephen är mannen i grå tröja. Lite kul är det också att brodern Michaels syster, Carroll, också har en identisk tvillingsyster! Det kan bli en del förvirring i Reeds liv framöver… Jag hoppas bara att Reeds mamma och pappa fortsätter att spela in dessa ovärderliga stunder så att familjen någon gång i framtiden kan titta tillbaka på sin son och njuta stunderna.

Håll med om att sådana här små klipp verkligen kan göra ens dag? Dela det gärna med dina vänner om du vill sprida lite glädje och kärlek idag.