För 20 år sedan korsades deras vägar på ett bröllop. Men vänta tills du får höra hela historien. Det här är så sött!

För 20 år sedan möttes Briggs Fussy och Brittney Husbyn för första gången. De visste inte om det då – men det var början på något stort. När de träffades 2007 blev de förälskade direkt och nu har paret gift sig.

Publicerad av Newsner Familj, gilla oss gärna:

År 1995 var Briggs Fussy och Brittney Husbyn tre år gamla. Småttingarna träffade varandra för första gången på ett bröllop i Minnesota.
Briggs, som bar ringen, var brudens gudson och Brittney var dotter till en nära vän. Ingen hade annat det då – men de skulle mötas vid altaret igen.

Paret – som båda säger att de inte kommer ihåg varandra från bröllopsdagen – skulle inte träffas igen förrän åtta år senare. Om det var ödet eller slumpen låter vi vara osagt. Men faktum är att när Briggs Fussy flyttade till en ny skola, norr om Minneapolis, placerades han i samma klass som Brittney. När Brittney fick höra den nya pojkens namn ropas upp anande hon att det var samma kille som hon lekt med på bröllopet 1995.
– Jag kollade upp det med min mamma och hon bekräftade, säger Brittney enligt The Mirror.

Efter det smög hon fram till Briggs och berättade att hon hade en bild på honom hemma i huset från bröllopet. ”Samma fotografi hänger hemma hos mig”, förklarade Briggs.
De blev inte ett par förrän de var 15 år gamla. Förhållandet sattes på prov när de blev antagna till collegestudier i olika städer – men efter några år flyttade de ihop igen.
– Jag visste att jag vill gifta mig med henne, säger Briggs Fussy.

kärlekvidförsta

Sagt och gjort.
I år gifte sig paret och numera har fotografiet från 1995 kompletterats med en modernare variant. Snacka om kärlek vid första ögonkastet!

Publicerad av Newsner Familj, gilla oss gärna: