Föräldrarna födde tvillingar – men efter oväntade upptäckten tvingades de säga upp vårdnaden

Paret hade kämpat i flera år och lagt åtskilliga pengar på att bli med barn genom IVF.

Till sist fick kunde kvinnan äntligen föda ett par tvillingpojkar.

Men snart upptäckte de att barnen inte var deras, rapporterar BBC.

Ett amerikanskt par ska i flera år ha kämpat med att bli med barn. De ska också ha lagt närmare en miljon kronor på IVF. De vände sig till en fertilitetsklinik och till deras stora glädje blev kvinnan gravid.

I mars födde hon ett par tvillingpojkar. Men paret misstänkte snart att något inte stämde. DNA-tester gjordes på barnen och misstankarna bekräftades. Pojkarna var inte deras.

FOTO: Shutterstock OBS. Genrebild.

Stämmer kliniken

Kvinnans ägg befruktades med mannens spermier, men något ska ha gått fel och kvinnan ska ha fått bära någon annans barn. Paret har asiatiska rötter, men enligt testerna fanns det inte något spår av det hos barnen. Pojkarna ska dessutom inte ha varit genetiskt besläktade med varandra.

Paret har nu tvingats säga upp vårdnaden om barnen till deras biologiska föräldrar, skriver Fox News. De ska inte heller veta vad som hänt med deras egna embryon som tidigare befruktats.

De har också stämt fertilitetskliniken, rapporterar BBC. I stämningsansökan kan man läsa att det redan fanns tidiga tecken på att barnen inte var deras. Vid ett ultraljud kunde man se att kvinnan väntade pojkar, trots att läkarna inte ska ha använt några manliga embryon. Enligt stämningsansökan ska läkarna ha sagt att ultraljudet visade fel.

Nu kräver paret skadestånd.

Dela för att säga vad du tycker om det här.