Föräldrarna lämnar 4-åringen på förskolan – då avslöjas otäcka sanningen

Att lämna sitt barn på förskolan kan vara jobbigt, vissa barn vill inte alls bli kvarlämnade, utan vara med sina föräldrar jämnt.

Men de flesta mammor och pappor måste jobba på dagarna, därför är det bra att förskolor finns.

Barn som anpassar sig snabbt till nya miljöer tycker att det är kul att få leka med de andra barnen. Att personalen är bra och tar hand om våra barn på bästa sätt, är någonting vi tar för givet.

På en förskola i Philadelphia, USA, var det något som inte riktigt stod rätt till. Bara 30 minuter tidigare hade föreståndaren Shawayne Tavares installerat en övervakningskamera när hon såg det fruktansvärda hända.

En av de anställda på förskolan, 52-åriga Sarah Gable, var på väg ned för trapporna med en fyraårig flicka när Sarah plötsligt puttade till flickan som föll handlöst ned för trapporna.

Sarah tittade upp mot taket och såg den nyinstallerade kameran, hon tar då flickan i handen och leder henne ned för den resterande biten av trappan.

Föreståndaren som av en slump råkade titta på övervakningsfilmen medan händelsen ägde rum och kunde agera direkt.

Hon sprang till trappan och Sarah som omedelbart fick sparken blev kort därefter även gripen av polis.

Flickan som var chockad och ledsen, klarade sig utan allvarliga fysiska skador. Hon fick lite ont i sitt knä, men kunde gå till förskolan redan nästa dag.

Sarahs advokat vill inte kommentera händelsen men säger att Sarah är lättad att höra att flickan inte är allvarligt skadad.

Sarah som åtalades för misshandel och för att ha utsatt ett barn för fara dömdes att betala 25 000 dollar, vilket motsvarar cirka 224 000 kronor i skadestånd.

Här kan du se vad som fångades på övervakningskameran:

 

Jag blir både ledsen och upprörd när jag läser om att någon gjort ett oskyldigt barn illa.

Jag hoppas att Sarah aldrig mer får arbeta på en förskola, att göra ett barn illa är aldrig okej.

Tryck gärna på DELA-knappen om du håller med!