Föräldrarna ljög för henne i 31 år – då ser hon detaljen på familjefotot som avslöjar livslögnen

Tänk dig att du har gått i hela ditt liv och trott en sak… bara för att plötsligt, som av en slump, upptäcka något som vänder hela din livshistoria upp- och ned.

Det var precis vad som hände 31-åriga Silvina Martinez Pintos – och efter insikten om att hon levt hela sitt liv i en lögn vädjar hon nu om hjälp på Facebook.

En dag satt Silvina Martinez Pintos hemma framför datorn i hamnstaden Mar del Plata i östra Argentina.

31-åringen höll på att titta igenom gamla familjefoton på Facebook – när hon, mitt i all nostalgi, lade märke till en detalj som förändrade allt.

Bildkälla: Facebook

På en av bilderna kunde man nämligen se att Silvinas mamma inte på långa vägar var gravid.

Det märkliga? Silvina föddes bara några veckor efter att fotot hade tagits.

Bildkälla: Facebook

Hon hade visserligen haft sina misstankar hela livet, men avslöjandet kom ändå som en chock. Silvina var i själva verket adopterad – och hon bestämde sig för att konfrontera sina föräldrar.

”Det var väldigt tufft att inse sanningen eftersom jag alltid har misstänkt det här och nu bekräftade de för mig att det stämde men utan att avslöja något mer”, skriver Silvina Martinez Pintos på Facebook.

Bildkälla: Facebook

Allt Silvina fick veta är att hon föddes klockan 11.30, att hennes biologiska mamma då var 16 år gammal och att läkaren som förlöste henne hette Ricardo Carminatti. I ett inlägg på Facebook, som har delats vidare tusentals gånger, vädjar hon nu om hjälp för att få veta hela sanningen.

”Min fostermamma vet inget mer (eller så vill hon inte berätta något mer), min adoptivpappa har gått bort och jag vill veta vad som hände: om de övergav mig, om de sålde mig”, skriver Silvina Martinez Pintos på Facebook.

Bildkälla: Facebook

Samtidigt förklarar Silvina att hon inte dömer sina biologiska föräldrar. Hon vill bara veta mer om kvinnan som födde henne, vem hon liknar, om hon har några syskon – och varför hon adopterades bort.

”Jag behöver veta för att kunna gå vidare i livet och avsluta det här kapitlet som har att göra med min identitet”, skriver Silvina Martinez Pintos på Facebook.

Tveka inte att dela vidare för att hjälpa Silvina i jakten på sin biologiska mamma!