Förbjudna kärleksaffären gav Jenniesara en oväntad överraskning – efter 60 år

Den här historien gick rakt in i mitt hjärta. 

Den börjar 60 år tillbaka i tiden när en gift man vid namn Ray Reynolds hade en otrohetsaffär. Den affären ledde till en dotter, Jennisara. Tre år senare fick Ray barn med sin fru, de döpte sin dotter till Morgan.

Vad ingen visste då var att historien skulle få ett ytterst oväntat slut, mer än 60 år senare.

Morgan Reynolds, 65, har vetat om att hon haft en halvsyster på sin pappas sida sedan 1962, när hon var tio år gammal. Systern var ett resultat av deras gemensamma pappas otrohetsaffär tre år innan Morgan föddes. Systern, som fick namnet Jennisara Sumiri, växte upp hos en adoptivfamilj då hennes mamma inte hade möjlighet att ta hand om henne. Deras pappa lämnade tidigt Morgan och hennes mamma också, utan ledtrådar om var hennes syster befann sig.

Jennisara gick hela sin uppväxt och en stor del av sitt vuxna liv med ett tomrum i hjärtat. Hon funderade på vem hennes syster var. Hur hon såg ut, hur hon var och var hon bodde. Helt ovetandes om det gick Morgan i exakt samma tankar. Kvinnornas pappa och bådas mammor gick sedermera bort och chansen att de två systrarna någonsin skulle få träffa varandra levande verkade bli allt mindre.

Men en dag tog Jennisaras son, Ted, ett DNA-test som han sedan lade in på en hemsida för släktforskning. Döm om hans förvåning när han där hittade svaret på familjens olösta gåta. Sin moster, och Jennisaras syster, Morgan fanns också med på hemsidan. Jennisara kunde inte tro sina ögon.

– Min son ringde mig och sa att han hittat min syster. Allt jag kunde säga var VAD?! förklarar Jennisara för sajten myheritage.com.

Några timmar senare hörde hon sin systers röst för första gången i sitt liv.

– Så fort jag hörde den hände något inuti mig och jag började gråta. Jag har ju vetat om detta sedan jag var tio men jag var också säker på att jag aldrig skulle få se henne, säger Jennisara.

Samtidigt avslöjades ännu en hemlighet. Jennisara hade döpts till Jennifer-Raye när hon föddes, som en hint till henens biologiska pappa. Men namnet hade ändrats senare av hennes adoptivföräldrar och Jennisara hade ingen aning om detta.

Efter några månaders telefonkontakt möttes slutligen systrarna, efter ett helt liv isär.

Systrarna jämförde fotografier över sin pappa och delade de minnen som fanns av honom. Trots att de inte har någon släkting att fråga om vad som hänt tidigare, har de framtiden utstakad för sig. Nu när de hittat varandra, kommer aldrig mer att skiljas åt.

Här nedan kan du se deras återförening.

Dela den här underbara artikeln så alla dina vänner kan få ta del av den här solskenshistorien!

 

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna