Polisen hittar försvunnen 4-åring mitt i skogen. Går närmare och ser märklig man sova bredvid henne

Ett barn som försvinner.

Det är varje förälders allra värsta mardröm.

Det finns flera exempel i historien på barn som försvunnit och varje gång finns det föräldrar och anhöriga som i panik fullständigt lamslås.

Det här är historien om en mamma som i februari var med om det värsta. Hon blev överfallen i hemmet, misshandlad – och när hon vaknade upp märkte hon genast det hemska: Hennes 4-åriga dotter var borta. Spårlöst försvunnen.

Inbrottstjuven hade kidnappat lilla Heidi och försvunnit sin väg innan polisen hann dit.

Nu påbörjades en intensiv jakt på förövaren och framför allt att hitta Heidi.

Police in Riverside confirm Heidi Todd – a missing 4-year-old from South Carolina – has been located safe >> https://buff.ly/2Hip9Ry

Posted by KPLC 7 News on Wednesday, 14 February 2018

Mamman skulle egentligen hämtat sina två andra döttrar från skolan den 13 februari. Men eftersom mamman aldrig dök upp, insåg personalen att något allvarligt måste ha hänt.

De ringde polisen som åkte för att titta till familjens hem. Det var då som de upptäckte att mamman slagits medvetslös.

En okänd man hade brutit sig in i familjen hus på Johns Island i South Carolina. Inbrottstjuven hade slagit mamman brutalt och kidnappat familjens 4-åriga dotter, Heidi Renae Todd.

Heidis mamma rusades till sjukhuset där hon var tvungen att få en akut operation. Samtidigt inleddes polisens stora operation: en räddningsinsats för att hitta lilla Heidi – och tillfångata hennes kidnappare!

Hela samhället slöt givetvis upp bakom familjen och polisen för att finkamma området. Hoppet? Att få något tecken på den lilla tjejen skulle vara vid liv. Men deras skallgång gav inget resultat.

Järnvägsarbetares viktiga upptäckt

Dagen efter upptäckte dock järnvägsarbetare något märkligt, 60 mil från platsen där Heidi försvunnit. En bil stod parkerad i närheten av arbetsplatsen, som var belägen djupt i skogen och en bra bit bort från alla bilvägar.

Arbetarna larmade snabbt polisen om det suspekta fordonet.

Bland de första som kom till platsen var polischefen Rick Oliver. Han beslutade sig för att närma sig bilen försiktigt, först på avstånd – sedan närmare.

Då han till slut tittade in genom rutan såg han det: En man låg och sov – bredvid en liten tjej.

När polischefen konfronterade honom där i skogspartiet räckte mannen över flickan – men satte sedan gasen i botten och försvann med bilen.

Polisen insåg ganska snabbt att det var dej lilla tjejen Heidi som alla letat efter!

37-åring arresterades för kidnappningen

Lyckligtvis kunde de snabbt fånga och arrestera en 37-årig som hade rövat Heidi. Han var tidigare dömd, men släpptes från fängelset tidigare denna månad, skriver KPLC 7 News.

I september erkände sig 37-åringen skyldig till kidnappningen, skriver ABC News.

”Det som kunde ha varit en dag med en verklig tragedi har visat sig bli en dag av stor glädje”, sade borgmästaren John Tecklenburg i en intervju efteråt.

Polischefen Rick Oliver talade också ut om den omtumlande händelsen: I det ögonblick han kunde återlämna Heidi till sin familj var det en av de ljusaste stunderna i hans 20 år långa poliskarriär.

”Detta var en välsignelse,” sade han. ”Det hade inget att göra med tur. Det var högre makter som ledde mig till denna plats”.

Jag är så tacksam att Heidi hittade välbehållen. Dela detta vidare om du också är det.