Främlingarna uppfyller sitt löfte till hemlösa mamman när hon går bort i bröstcancer.

Ibland i livet går människor igenom saker som sedan kommer att påverka dem i resten av deras liv. Det här är en sådan historia och den berörde mig verkligen när jag fick höra om den. Lilys mamma Lynette födde henne medan hon bodde på ett härbärge för hemlösa där den lilla flickan sedan kom att spendera de första åren av sitt liv. Men kort där efter hände något som för alltid skulle komma att följa Lily under hennes uppväxtsår.

Efter att ha levt på härbärget för hemlösa under några år lyckades Lilys mamma till sist komma på fötter och få ordning på sitt liv bara för att kort därefter få veta att hon hade långt gången bröstcancer.

Så fort hon fick veta detta hade hon bara en enda sak i sitt huvud: att ge dottern ett tryggt hem. Hon lyckades få kontakt med en fosterfamilj som trots att de redan hade åtta barn att ta hand om accepterade att adoptera Lily om det värsta skulle hända.

Och dessvärre hände också det värsta – cancern tog Lynettes liv. Men familjen höll sitt löfte och adopterade den lilla flickan. Under de kommande åren när Lily blev äldre fick hon veta allt mer om sin uppväxt och sin mammas öde.

Därför tog hon ett beslut att på något sätt försöka betala tillbaka till det härbärge för hemlösa som erbjöd henne och hennes mamma ett tryggt hem när hon var liten. Därför har hon nu gett sig själv i uppdrag att samla in så mycket saker hon bara kan till andra hemlösa barn som växer upp där.

Den idag 12-åriga Lily samlar in nappflaskor, leksaker, böcker och mycket annat. Allt för att de ska få ha en lika bra uppväxt som hon en gång fick.

Här kan du se ett nyhetsinslag om Lily och hennes liv:

In 2003, Lynette gave birth and raised her daughter inside a homeless shelter. But two years later, Lynette got sick….

Posted by LittleThings.com on den 21 december 2015

Publicerad av Newsner Familj, gilla gärna