Främlingens inlägg på Facebook återförenar pappan och sonen efter 40 år.

I 40 års tid var två foton det enda Gary Bui ägde som minne av sin far. Den ena bilden var pappan med hans mamma och den andra var på hans äldre bror. Han träffade aldrig sin pappa, och trots att Gary föddes i Vietnam när pappan var soldat i kriget, växte han upp i ett amerikanskt fosterhem. Sedan Gary blivit tillräckligt gammal började han sökandet efter sin pappa. Det enda han hade i sökandet var bilderna från 70-talet. Det skulle komma att betyda mer än vad han någonsin kunnat föreställa sig.

Namnet på Garys far var Jerry P. Quinn. Efter att han blivit tvingad att lämna Vietnam när kriget tagit slut tappade han all kontakt med sin familj.

I 40 års tid hade pappa Jerry sökt efter sin före detta fru i Vietnamn och Gary i USA. Han lyckades återförenas med Garys mamma – men inte Gary. Av ren slump skulle allting förändras.

Gary såg på Facebook att en annan man också sökte efter sina föräldrar och skickade en vänförfrågan till honom. Främlingen delade då ett av Jerrys inlägg om att han sökte sin son. Detta såg Gary – och far och son kunde återförenas efter 40 år av tomhet. Fantastiskt!

Här nedanför kan du se känslostormen när familjen återförenas efter 40 år. Så fint att se!

Gilla gärna om sådana här återföreningar också värmer ditt hjärta!