Främlingens lapp till mamman visar hur fin kärlek mellan medmänniskor kan vara.

Ibland kan en liten gest betyda så mycket för en medmänniska. Det kan handla om att du håller upp dörren för någon med många kassar eller att du bjuder på en 5-krona till parkeringen. Kanske har personen du möter redan en riktigt kämpig dag och den lilla gesten av medmänsklighet kan förändra personens humör radialt. Den här berättelsen från verkligheten handlar om just detta. En kvinna tvingas stanna till akut längs vägen för att införskaffa blöjor till sitt barn. När hon ska gå och betala hittar hon en märklig lapp under paketet. När jag läser vad som står fylls jag verkligen av hopp för mänskligheten. Det här är en riktig solskenshistoria som jag tycker alla borde läsa, därför delar jag den med er och ni får gärna dela den vidare sen så att fler får läsa den.

Jag blev tvungen att göra ett nödstopp för att köpa blöjor på 12:e gatan i Tacoma på julafton. När jag gick mot kassan kände jag vad jag först trodde var en kupong fasttejpad på plasten.

Jag vände på paketet med blöjor och hittade den här lappen på undersidan med en 20-dollarssedel fasttejpad under.

Jag blev så rörd att jag började gråta.

På min väg ut ur affären sa jag till butikschefen vad som precis hade hänt och han sa att jag var typ den femte personen som sa samma sak till honom.

Och om personen som gjorde det här för mig ser mitt meddelande vill jag bara att du ska veta att det inte hade kunnat hända vid ett bättre tillfälle. Jag kände mig överväldigad och du fick mig att känna mig så speciell och jag kommer alltid vara tacksam för det. God jul!

Här kan du se bilder på blöjpaketet med främlingens lapp:

”I had to make an emergency diaper run at Safeway on 12th St in Tacoma on Christmas Eve. As I walked to the register, I…

Posted by Love What Matters on den 27 december 2015

Om du också tycker att det här var en väldigt fin gest av medmänsklighet får du gärna dela det här vidare så att fler får chansen att läsa den här historien 🙂